Σοκ: Η Σούρι κουβαλάει μόνη τη βαλίτσα της!

17.08.2012
Ποίος θα έλεγε πως η Σούρι θα κουβαλούσε μόνη της τις βαλίτσες της!

Μπορεί η μικρούλα μέχρι πρόσφατα να ταξίδευε με ιδιωτικά τζετ και να είχε ότι ζητήσει αλλά φαίνεται πως η μαμά Κέιτι θέλει να την εξοικειώσει με ένα νέο τρόπο ζωής.

Μαμά και κόρη ταξίδεψαν με το… λαό παίρνοντας πτήση των αερογραμμών ενώ το ντύσιμό τους - ακόμη και της Σούρι - ήταν λιτό κι απέριττο!

Η Κέιτι φαινόταν αγουροξυπνημένη και είχε πιασμένα χαλαρά σε κοτσίδα τα μαλλιά της ώστε να μπορεί να κουβαλά τις τσάντες και τα υπόλοιπα πράγματά τους, συμπεριλαμβανομένων μιας κουβερτούλας λεοπάρ ενώ και η Σούρι κουβαλούσε μόνη της τις δύο βαλιτσούλες της και το αρκουδάκι της και κρατούσε το χέρι της μαμάς!

Όσον αφορά το ντύσιμό τους, η Κέιτι φορουσε μια πουά μπλούζα, ένα ανοιχτό φαρδύ ριγέ τζάκετ, στενό skinny τζιν παντελόνι και χαμηλοτάκουνα μποτάκια ενώ το μόνο που έδινε λίγη από την πολυτέλεια του παρελθόντος είναι το λογότυπο της τσάντας Louis Vuitton . Η Σούρι, που έκανε το παρθενικό της ταξίδι με τις αερογραμμές, ήταν ντυμένη με ροζ και κόκκινο από την κορφή στα νύχια, αποδεικνύοντας ότι ακόμη και ντυμένη σε στιλ αεροδρομίου, έχει τον πρώτο λόγο στις ενδυματολογικές επιλογές.

Σύμφωνα με το People, μαμά και κόρη επέστρεφαν από την πατρίδα της Κέιτι, το Τολέδο του Οχάιο, όπου είχαν πάει για να ξεκουραστούν και να κάνουν αγορές.

Άλλωστε, σύμφωνα με πηγές η Κέιτι είναι σε φάση πλήρους ανανέωσης γι΄αυτό και ξοδεύει μια περιουσία για αγορές ρούχων αλλά και σέξι εσωρούχων, δείχνοντας πως είναι αποφασισμένη να αλλάξει σελίδα στη ζωή της!

Την Πέμπτη μάλιστα, φορτηγά μεταφορικής εθεάθησαν έξω από την πρώην κοινή κατοικία τους με τον Τομ Κρουζ για να μεταφέρουν τα υπαρχοντά της καθώς Κέιτι και Σούρι μετά το διαζύγιο έχουν εγκατασταθεί στο Big Apple.

Η 33χρονη ηθοποιός εξέπληξε τους πάντες στα τέλη Ιουνίου καταθέτοντας αίτηση διαζυγίου - επικαλούμενη ασυμφωνία χαρακτήρων - εναντίον του 50χρονου Κρουζ, ενώ εκείνος βρισκόταν στην Ισλανδία για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας του ταινίας.

Δ.Γ.