Η Κέιτι Χόλμς επενδύει σε εσώρουχα! Γιατί άραγε;

17.08.2012
Γρήγορα ξεπερνά το χωρισμό η Κέητι κι αγοράζει εσώρουχα...

Ολική ανανέωση στην γκαρνταρόμπα της κάνει η Κέιτι Χόλμς (Katie Holmes) που μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της το έχει ρίξει για τα καλά στις αγορές και δη σέξι εσωρούχων!

Επιστρέφει δυναμικά και το δείχνει με κάθε ευκαιρία η 33χρονη ηθοποιός που έχει ήδη ξεκινήσει να αλλάζει σελίδα, προσπαθώντας να κερδίσει έδαφος και να ανακτήσει την καριέρα αλλά και την ζωή της!

Την Πέμπτη φορτηγά μεταφορικής εταιρίας εθεάθησαν έξω από την πρώην κοινή κατοικία του ζεύγους στο Μπέβερλι Χιλς – ένα αρχοντικό αξίας 19 εκατομμυρίων – όπως πιστεύεται για να μεταφέρει τα υπάρχοντα της Κέιτι και της Σούρι στην νέα τους κατοικία.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη νέα της ζωή στο Big Apple, όπου θα μείνει με την κόρη της Σούρι, ανανεώνεται εσωτερικά κι εξωτερικά προσφέροντας στον εαυτό της ένα ακριβό makeover.

Σύμφωνα με πηγές μόνο τα σέξι εσώρουχα που η ίδια αγόρασε στοιχίζουν μια περιουσία ενώ οι «επενδύσεις» δε σταματούν στο ντύσιμο. Η Κέιτι πέρα από την ανανέωση της γκαρναρόμπας της επιδιώκει να ξαναβρεί τη φόρμα της γι΄αυτό και προσέλαβε προσωπικό γυμναστή, τον οποίο μάλιστα καλοπληρώνει.

«Εχει ξοδέψει περίπου 9.500 λίρες (12.142 ευρώ) μονάχα για σέξι εσώρουχα» αναφέρει πηγή στο National Enquirer.

«Αγόρασε επίσης 15 ζευγάρια παπούτσια Κριστιάν Λουμπουτέν (Christian Louboutin) ενώ σε μια περατζάδα από τα Barneys στη Νέα Υόρκη εξοπλίστηκε με εφαρμοστά φορέματα κοκτέηλ αλλά και αυστηρά κοστούμια για τις εμφανίσεις της στις ακροάσεις και τα meeting… ενώ επίσης προσέλαβε προσωπικό γυμναστή με μισθό 6,355 λίρες τον μήνα (8.122 ευρώ) » είπε η ίδια πηγή.

Με άλλα λόγια… Προσοχή: Η Κέητι είναι και πάλι στο παιχνίδι!

Δ.Γ.