Η εξομολόγηση του Σταλόνε για το χαμό του γιου

16.08.2012
Η κατάθεση ψυχής του "σκληρού Ρόκι" αποδεικνύει για μια ακόμη φορά πως και οι διάσημοι λυγίζουν.

Για τις δύσκολες στιγμές που περνά μίλησε ο Σιλβέστερ Σταλόνε (Sylvester Stallone) στην στην τηλεοπτική εκπομπή "Good Morning America" του ABC, στην πρώτη του εμφάνιση μετά το θάνατο του γιου του Σέιτζ Σταλόνε (Sage Stallone), πριν από ένα μήνα.

Όπως είπε ο ηθοποιός σε μια κατάθεση ψυχής, προσπαθεί να απαλύνει τον πόνο του αναπολώντας τις καλές στιγμές που έζησε με το γιό του κι ελπίζει ο χρόνος να είναι γιατρικό.

«Είναι δύσκολο, πολύ δύσκολο (...) βιώνω μια φρικτή κατάσταση» εξομολογήθηκε με πόνο ψυχής ο «σκληρός Ρόκι», όπως τον θυμόμαστε από τον πιο γνωστό του ρόλο.

«Ήταν ένα πολύ καλό κι αξιολάτρευτο παιδί και πάντα θα το θυμάμαι» είπε ο Σταλόνε και πρόσθεσε πως προσπαθεί να αντιμετωπίσει τη φοβερή απώλεια και να αρχίσει πάλι να ζει.

«Ο χρόνος γιατρεύει τα πάντα. Πρέπει να αρχίσεις και πάλι να ζεις, αλλιώς θα είσαι συνεχώς σε μια δίνη» παραδέχτηκε και αποκάλυψε πως στην προσπάθειά του αυτή, έχει γραφτεί σε σύλλογο γονέων που περνούν ανάλογο δράμα. Όπως λέει το να μιλάει με ανθρώπους που έχουν χάσει αγαπημένα τους πρόσωπα τον βοηθά και τον στηρίζει να ξεπεράσει την απώλεια.

Ο Σέιτζ, 36 ετών, που έπαιζε τον γιο του Σταλόνε στην ταινία "Rocky V", βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στο Λος Άντζελες στις 13 Ιουλίου ενώ οι ακριβείς συνθήκες του θανάτου του δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές. Ηταν γιος του Σιλβέστερ από τον πρώτο γάμο του με την Σάσα Τζακ (Sasha Czack) με την οποία είχε αποκτήσει άλλον έναν γιο, τον 32χρονο Σερκέο (Seargeoh) που πάσχει από αυτισμό.

Δ.Γ.