Ποιός είναι ο πιο βρωμερός σελέμπριτι;

16.08.2012
Μπορεί η καθαριότητα να είναι η μισή αρχοντιά, όπως λέει και μια ελληνική παροιμία αλλά φαίνεται πως μερικοί διάσημοι ή δεν το γνωρίζουν ή το ξεχνούν πολύ συχνά!

Ποιοι είναι άραγε οι πιο καθαροί και οι πιο βρωμεροί celebrities στη συνείδηση του κόσμου; Δημοσκόπηση που διεξήχθη από γνωστή αγγλική εταιρεία απορρυπαντικών είναι αποκαλυπτική!

Στη λίστα των βρωμερών διάσημων Άγγλων δε θα μπορούσε να συμπεριλαμβάνεται η δούκισσα του Κέιμπριτζ Κάθριν Μίντλετον (Kathrine Middleton) αλλά ούτε η αδελφή της Πίπα Μίντλετον (Pippa Middleton), που εκτός από ιδιαίτερα συμπαθείς, «ανακηρύχθηκαν» από τον κόσμο ως οι πιο φρεσκαρισμένες και καθαρές διάσημες Βρετανές.

Ανάμεσα στους άντρες ο πιο καθαρός και περιποιημένος δε θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Ντέιβιντ Μπέκαμ (David Beckam), που καθότι λόρδος αλλά και αθλητής πιστεύεται πως προσέχει πολύ την υγιεινή! Μάλιστα, ο σύζυγος της Βικτώρια έρχεται σε κατάταξη πριν την Πίπα!

Θα αναρωτιέσαι βέβαια ποιοι είναι οι βρωμιάρηδες της showbiz! Ο Τζον ΜακΚρίρικ (John McCririck), γνωστή αγγλική τηλεπερσόνα - περιγραφέας ιπποδρομιών, με εμφάνιση που θυμίζει λίγο από καρτούν, ανακυρήχθηκε ως ο πιο βρωμερός!

Κι αν για την πρωτιά του McCririck ευθύνονται το εκκεντρικό του ντύσιμο, το ατιμέλητο λουκ του και το περίεργο σουλούπι του, άλλος είναι ο λόγος για το «ασημένιο μετάλλιο» βρωμιάς που απονέμεται στον… Ράσελ Μπραντ (Russell Brand), πρώην σύζυγο της Κέιτι Πέρι (Kate Perry), καθότι νέος κι ωραίος.

Δ.Γ.