Μαζωνάκης: Μιλάει για την επαφή του με τις ουσίες

16.08.2012
Ανατρεπτικός, μα πάνω απ' όλα αποκαλυπτικός είναι ο Γιώργος Μαζωνάκης στην τελευταία του συνέντευξη, ο οποίος αποκαλύπτει τη φάση που πέρασε κάνοντας χρήση ουσιών, την επιθυμία του να αποκτήσει ένα παιδί και την ανάγκη να κάνει σχέση....

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε στο Hello προχωρώντας σε μεγάλες αποκαλύψεις. «Το “παρασύρομαι” είναι αστείο. Ήταν φάση της ζωής μου, και μέσα από αυτή μπορεί να με βρήκα ή να με έχασα. Ήταν συνδεδεμένη με τον αγώνα που έχω κάνει με τον εαυτό μου: να με μάθω, να με αγαπήσω ή να με φροντίσω, να τσακωθώ ή να τα βρω μαζί μου… Δεν φοβήθηκα τον θάνατο -δεν έφτασα, εξάλλου, σε τέτοιο σημείο- αλλά τον εαυτό μου», δηλώνει σχετικά με τις ουσίες και προσθέτει πως απεγκλωβίστηκε όταν έφτασε στα όρια του: «Είπα “έφαγα από αυτό το φαγητό και δεν θέλω άλλο”! Τόσο απλά συνέβη».

Ο Μαζωνάκης παραδέχεται ότι πλέον έχει ανάγκη να κάνει μία σχέση. «Τώρα σαφώς θα ήθελα μια σχέση στη ζωή μου. Και δεν είναι προτεραιότητα, είναι ανάγκη», δηλώνει χαρακτηριστικά και παραδέχεται πως έχει ερωτευτεί, αλλά ακόμα δεν έχει βρει τον άνθρωπο της ζωής του. Αν και όπως αποκαλύπτει η μεγαλύτερή του σχέση κράτησε ένα χρόνο, με παραχωρήσεις και δεύτερες ευκαιρίες.