Θεοδωρίδου: Ερωτευμένη με Κύπριο επιχειρηματία;

16.08.2012
"Καινούργια αγάπη τής κλείνει το μάτι, τής χαμογελά;" της Νατάσσας Θεοδωρίδου; Αν πιστέψουμε τα τελευταία δημοσιεύματα, μάλλον κάτι τέτοιο συμβαίνει. Και μάλιστα, τα χαμόγελα έρχονται από Κύπρο μεριά....

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον κυπριακό Τύπο, η Νατάσα ταξίδεψε στην Μεγαλόνησο µε αφορµή την εµφάνισή της σε κλαμπ της Λεµεσού, την Τετάρτη 1η Αυγούστου. Αν και δεν είχε προγραμματίσει άλλη εμφάνιση, η αοιδός παρέμεινε κάποιες μέρες στην Κύπρο, αφού φαίνεται ότι επιθυµούσε να απολαύσει λίγες ηµέρες διακοπών εκεί και συγκεκριµένα στη Λεμεσό. Τυχαίο; Μάλλον όχι.

Αιτία, όπως γράφτηκε στην Κύπρο, «είναι ο νέος της έρωτας, που είναι Κύπριος και πρόκειται για τον event manager της εταιρείας IMH, Λευτέρη Καρύδη». Σύμφωνα με δημοσίευμα της κυπριακής εκδοσης του περιοδικού «OK!», τις μέρες που η Νατάσα έκανε διακοπές στη Λεµεσό, ήταν αχώριστη με το νεαρό επιχειρηματία. Μάλιστα, εθεάθησαν τόσο σε κλαμπ της Λευκωσίας, όσο και σε νυχτερινό κέντρο, ενώ βρέθηκαν και στη Λεμεσό στη συναυλία της Πάολα.

Πάντως, οι δυο τους είναι πολύ διακριτικοί και όπως διαβάζουμε μπορεί κανείς να αντιοληφθεί ότι κάτι "παίζει" αναμεσά τους, μόνο αν βρεθεί στην παρέα τους. "Μπορεί κανείς να αντιληφθεί πως ανάµεσά τους υπάρχει αµοιβαίο φλερτ και ότι η σχέση τους είναι κάτι περισσότερο από φιλική", καταλήγει το δημοσίευμα του περιοδικού και της ιστοσελίδας που αναδημοσίευσε τη φωτογραφία τους από κοινή τους έξοδο στη Λεμεσό.