Πώς ένιωθε η Ριάνα μετά το ξύλο;

16.08.2012
Η 24χρονη τραγουδίστρια που πρόκειται να εμφανιστεί στο σόου της Γουίνφρεϊ την Κυριακή κατάφερε να ταράξει την πολύπειρη παρουσιάστρια με τις αποκαλύψεις της σχετικά με τον Κρις Μπράουν (Chris Brown) και την ποιότητα της σχέσης τους μετά το διαβόητο επεισόδιο του ξυλοδαρμού της που είχε οδηγήσει στον χωρισμό τους.

Ήδη από το 2009, καθώς η φωτογραφία της ξυλοκοπημένης Ριάνα (Rihanna) έκανε τον γύρο του κόσμου, η Όπρα Γουίνφρεϊ (Oprah Winfrey) είχε τοποθετηθεί ανοιχτά εναντίον του Μπράουν, συμβουλεύοντας τη δημοφιλή τραγουδίστρια να μην ξαναγυρίσει στην αγκαλιά του, όπως είχε επανειλημμένως διαρρεύσει ότι συνέβαινε εκείνη την εποχή.

Ωστόσο μέχρι πρόσφατα οι δυο γυναίκες δεν είχαν ποτέ συναντηθεί από κοντά. "Είχα μια αποκρυσταλλωμένη άποψη για το ποια είναι, ακούγοντας τη μουσική της και βλέποντας τα βίντεο κλιπ της" παραδέχεται η Όπρα στο τρέιλερ του επεισοδίου: "Πίστευα ότι θα συναντήσω ένα κωλόπαιδο, μια σκληρή και ατίθαση τραγουδίστρια της ποπ, αλλά τίποτα δεν θα μπορούσε ν' απέχει περισσότερο από την αλήθεια. Είναι ευγενική, ευαίσθητη και ευάλωτη...".

"Είμαι απόλυτα, υπερβολικά τρομοκρατημένη από το βάθρο που σε ανεβάζει η φήμη. Είναι απίστευτο πόση μοναξιά σε κάνει να νιώθεις", λέει η ίδια η Ριάνα στη συνέντευξη της, η οποία γυρίστηκε στο πατρικό της σπίτι στα Μπαρμπάντος και περιλαμβάνει αρκετά γέλια αλλά και πολλά δάκρυα, καθώς το θέμα γυρίζει σ' εκείνη τη δραματική νύχτα πριν από τη γιορτή των βραβείων Grammy.

"Ήταν ντροπιαστικό και ταπεινωτικό... Έχασα τον καλύτερο μου φίλο", συνεχίζει σχετικά με τα συναισθήματα της σ' εκείνη τη φάση: "Όσο θυμωμένη και πληγωμένη κι αν ήμουν, ένιωθα ότι εκείνος έκανε αυτό το λάθος επειδή χρειαζόταν βοήθεια, αλλά δεν είχε κανέναν να τον βοηθήσει.

Όλοι θα έλεγαν ότι είναι ένα τέρας, χωρίς να κοιτάζουν την αιτία, αλλά εγώ τον συμπονούσα. Ήταν μια παράξενη, πολύ μπερδεμένη κατάσταση", αποκαλύπτει βουρκωμένη, λίγο πριν καταφέρει να ξαφνιάσει την παρουσιάστρια με την απάντηση της στην ερώτηση για το αν πιστεύει ότι ο Μπράουν ήταν για εκείνη η αληθινή αγάπη και για το πού βρίσκεται η σχέση τους αυτή τη στιγμή.

"Δεν θα το πίστευα ποτέ αυτό. Με έχεις σοκάρει!", αντιδρά η Γουίνφρεϊ ακούγοντας την απάντηση, η οποία θα γίνει γνωστή σε όλους αυτή την Κυριακή, 19 Αυγούστου, όταν θα μεταδοθεί το επεισόδιο.

Στην ίδια εκπομπή που αναμένεται να ανεβάσει σημαντικά την ταλαιπωρημένη θεαματικότητα του καναλιού της Όπρα, η Ριάνα μιλάει για τα παιδικά της χρόνια, επισκέπτεται το σπίτι και τη γειτονιά που μεγάλωσε και καταφέρνει να γοητεύσει την επισκέπτρια της με τη χάρη και τους ανεπιτήδευτους τρόπους της.