Η Άνιστον θέλει να φωτογραφηθεί με τη Τζολί

09.08.2012
Την λευκή σημαία της ανακωχής θέλει να σηκώσει η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston ) στην επί 7 χρόνια αντίπαλό της Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie).

Η 43χρονη Άνιστον αποφάσισε πως πρέπει να μπει ένα τέλος στην κόντρα που ξεκίνησε όταν ο πρώην σύζυγός της Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) την χώρισε και λίγο καιρό αργότερα άρχισε να βγαίνει με την συμπρωταγωνίστρια του τότε, στην ταινία ''Mr & Mrs Smith''.

Σύμφωνα με το περιοδικό ''Us Weekly'' και όπως αναφέρει το πρακτορείο Cover, η Άνιστον είχε την ιδέα μιας κοινής φωτογράφισης με τη Τζολί στη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας καμπάνιας του ''Smart Water'' το οποίο και προμοτάρει.


''Η Τζεν ζήτησε από τους ανθρώπους της να τηλεφωνήσουν στη Τζολί και να κανονίσουν μια κοινή φωτογράφιση με στόχο να θέσουν τέλος στα δημοσιεύματα που τις θέλουν στα μαχαίρια'', τόνισε πηγή του περιοδικού. Πάντως, η εκπρόσωπος της ελληνικής καταγωγής Άνιστον δεν σχολίασε το εν λόγω δημοσίευμα.

Αντίθετα, φρόντισε να διαψεύσει ένα άλλο εξώφυλλο, εκείνο του περιοδικού ''Star'' το οποίο υποστηρίζει πως η Άνιστον έχει χωρίσει οριστικά τον Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) με τον οποίο βγαίνει πάνω από ένα χρόνο.

Το δημοσίευμα υποστήριζε πως ο δεσμός ναυάγησε επειδή ο Τζάστιν δεν ήταν έτοιμος να δεσμευτεί σοβαρά με την Τζεν αλλά εκπρόσωπος της ηθοποιού τόνισε πως ακόμα μια φορά γράφονται ψέματα για να πουλήσει ένα ακόμα περιοδικό μερικά φύλλα παραπάνω!

Ανάμεσα στα στοιχεία που παρέθετε το περιοδικό ''Star'', ήταν η πρόσφατη συνάντηση που είχε ο Θερού στο εστιατόριο ''ABC Kitchen'' στη Νέα Υόρκη με εντυπωσιακή ξανθιά ύπαρξη αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Όπως βέβαια φανέρωσε το περιοδικό ''Us Weekly'', επρόκειτο για φιλικό γεύμα του Θερού με την επί χρόνια φίλη του Έιμι Σεντάρις, ηθοποιό στο επάγγελμα, την οποία γνωρίζει προσωπικά και η Άνιστον.