Δράμα! Η Στιούαρτ εκλιπαρεί για συγχώρεση

09.08.2012
Παρηγοριά στην πρώτη του αγάπη φαίνετια πως έχει βρει ο Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson), μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου της απιστίας της αγαπημένης του Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart).

Ο 26χρονος πληγωμένος ηθοποιός ακούει τις συμβουλές της Νίνα Σούμπερτ (Nina Schubert) που υπήρξε η πρώτη σοβαρή του σχέση και με την οποία διατηρεί στενό δεσμό.

Η Νίνα αποτελεί την σανίδα σωτηρίας του βρετανού ηθοποιού που είδε τον πολυετή δεσμό του με την Κρίστεν Στιούαρτ να διαλύεται μέσα σε μια νύχτα.

Σύμφωνα μάλιστα με το βρετανικό περιοδικό ''Look'', o Ρόμπερτ αποφάσισε να μην πάρει καμία βιαστική απόφαση, ύστερα και από υπόδειξη της Σούμπερτ.


Υπάρχουν μάλιστα βράδια, που ο Ρόμπερτ τηλεφωνεί στις 2 τα χαράματα στη Νίνα για να της πει πόσο άσχημα νιώθει που δεν κατάλαβε τίποτα από την απιστία της Κρίστεν με το σκηνοθέτη Ρούπερτ Σάντερς.

Εν το μεταξύ, η Στιούαρτ βρίσκεται σε απόγνωση και σύμφωνα με το περιοδικό ''Closer'' παρακαλά τον Πάτινσον να δεχτεί έστω να την δει και να του εξηγήσει από κοντά τι έχει συμβεί.

''Δεν χρειάζεται να με συγχωρέσεις, απλά άκουσέ με'', φαίνεται να ήταν τα λόγια της 22χρονης μετανιωμένης Κρίστεν στο πιο πρόσφατο τηλεφώνημα που αντάλλαξε με τον Ρόμπερτ.

Όπως μάλιστα αναφέρει και το πρακτορείο ''Cover'', η Στιούαρτ προτιμά να κάνει ένα ταξίδι μακριά απ' όλους και απ' όλα με τον Ρόμπερτ στο πλευρό της κι εκεί να του ανοίξει την καρδιά της. Πιο πιθανός προορισμός για το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι είναι το Σιάτλ.

Ο Ρόμπερτ δεν έχει ακόμα αποδεχτεί την πρόταση της Στιούαρτ, όσο κι αν εκείνη του εξηγεί πως δεν έχει στόχο την συγχώρεση από μεριάς του αλλά μια ευκαιρία να του μιλήσει από κοντά και από καρδιάς.