Καλομοίρα: κουκλάρα με την κοιλίτσα τούρλα

08.08.2012
Η Καλομοίρα πιο κούκλα από ποτέ ποζάρει με την κοιλίτσα τούρλα και δείχνει να διανύει την καλύτερη της φάση! Μπορεί να είναι στον τέταρτο μήνα όμως έχει φουσκώσει αρκετά αφού κουβαλάει τα δίδυμα μωράκια της, όπως την είδαμε στο περιοδικό OK όμως είναι πιο λαμπερή και κούκλα από ποτέ, αφού η εγκυμοσύνης πάει!

Άραγε πώς ένιωσε όταν ο γιατρός της ανακοίνωσε ότι περιμένει διδυμάκια; “Συγκινήθηκα πάρα πολύ! Ήμουν με την πεθερά μου στο γιατρό και αρχίσαμε και οι δύο να κλαίμε. Ήταν εκπληκτικό να βλέπεις στην οθόνη του υπερηχογραφήματος δύο μικρούς σάκους με μια μικρή κουκκίδα μέσα το καθένα.”, είπε το Καλομοιράκι.

Και με τα κιλά της πώς πάει; “Τους δύο πρώτους μήνες έχασα αρκετά κιλά, γιατί αισθανόμουν συνεχώς άρρωστη, με ζαλάδες και εμετούς. Τώρα, όμως, τρώω πιο ισορροπημένα και έχω αρχίσει να βάζω βάρος. Έβαλα ήδη εννιά κιλά. Οι γιατροί μου είπαν πως θα ήθελαν να έπαιρνα, με τα δίδυμα, ιδανικά μέχρι 22 κιλά, γι' αυτό κι εγώ προσπαθώ να μην τα υπερβώ.”, είπε το Καλομοιράκι που τώρα έχει αρχίσει να προσέχει περισσότερο.

Και άραγε πώς νιώθει που θα γίνει μανούλα; “Νιώθω έτοιμη να κρατήσω στην αγκαλιά μου τα πλασματάκια μου και να τους δίνω φιλιά όλη την ημέρα. Σκέφτομαι ήδη πως θα τους μιλάω και θα τα αγαπάω και θα τα στηρίζω στη ζωή τους. Ελπίζω να είμαι τόσο καλή γονιός, όπως ακριβώς υπήρξαν για εμένα οι δικοί μου. Λατρεύω τη φιλοσοφία των γονιών μου σε σχέση με ο πως μεγάλωσαν την Georgia και εμένα. Μάθαμε να αγαπάμε η μία την άλλη και να υποστηριζόμαστε μεταξύ μας. Δεν υπήρξαμε ποτέ ανταγωνιστικές και ήμασταν πάντα η καλύτερη φίλη η μία για την άλλη. Εύχομαι, από τα βάθη της καρδιάς μου, κάτι αντίστοιχο να εμφυσήσουμε κι εμείς με τον Γιώργο στα δικά μας μωρά.” , είπε η Καλομοίρα που στάζει κυριολεκτικά μέλι!

Ε.Α.