Mπίμπερ: σχολιάζει την καράφλα του πρίγκιπα Γουίλιαμ

08.08.2012
Αέρα πήρε ο νεαρός τραγουδιστής Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) που σε συνέντευξή του στο βρετανικό περιοδικό '' Rollacoaster'' ασχολήθηκε εκτενώς με το τριχωτό της κεφαλής του πρίγκιπα Γουίλιαμ (Prince William).

To 18χρονο ίνδαλμα της νεολαίας που δαπανά ώρες και ώρες για να επιμεληθεί το πυκνό μαλλί του, βρίσκει αδιανόητη την καράφλα που έχει σχηματιστεί στο κεφάλι του 30χρονου πρίγκιπα:

''Δεν καταλαβαίνω, υπάρχουν προϊόντα τη σήμερον ημέρα που μπορούν να βοηθήσουν στην πρόληψη της τριχόπτωσης. Παίρνεις ένα συγκεκριμένο προϊόν και βλέπεις τα μαλλιά σου να βγαίνουν ξανά. Δεν το έχει αυτός ο άνθρωπος'',τόνισε ο Μπίμπερ σε μια προσπάθεια να εξηγήσει την τριχόπτωση του Γουίλιαμ.

Εννοείται φυσικά πως τα πικρόχολα σχόλια του πιτσιρικά τραγουδιστή προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων στη Βρετανία, αφού αφορούν το διάδοχο στο θρόνο!

Πάντως, ο Μπίμπερ έκανε και αυτοκριτική στη συγκεκριμένη συνέντευξη, τονίζοντας πως είναι πλέον 18 ετών και ξέρει καλά πως μεγαλώνει. Το ίδιο πιστεύει πως συμβαίνει και στους θαυμαστές του που μεγαλώνουν μαζί του και ωριμάζουν!