Πετσί & κόκκαλο η Τζένι Γκαρθ μετά το διαζύγιο

08.08.2012
Ανησυχία έχουν προκαλέσει οι πρόσφατες φωτογραφίες της τηλεοπτικής Κέλι Τέιλορ, κατά κόσμον Τζένι Γκαρθ (Jenny Garth).

Η 40χρονη ηθοποιός που αγαπήσαμε όλοι μέσα από την τηλεοπτική σειρά ''Beverly Hills, 90210'' φαίνεται πως έχει ρέψει κυριολεκτικά!

Η Γκαρθ που ανακοίνωσε το χωρισμό της με τον επίσης ηθοποιό Πίτερ Φατσινέλι (Peter Facinelli) τον περασμένο Μάρτιο και ύστερα από 11 χρόνια γάμου, έχει χάσει πολλά κιλά.

Η Τζένι που είναι μητέρα τριών παιδιών (η 14χρονη Λούκα, η 9χρονη Λόλα και η 5χρονη Φιόνα) έχει αναλάβει κοινή κηδεμονία με τον πρώην σύζυγό της ενώ επίσημη αιτία του διαζυγίου ήταν οι αγεφύρωτες διαφορές που είχαν προκύψει ανάμεσα στους άλλοτε αγαπημένους ηθοποιούς.

Η τηλεοπτική Κέλι, έδειχνε βέβαια γελαστή και χαρούμενη στην χτεσινή εμφάνισή της στη Νέα Υόρκη με την μία κόρη της στο πλευρό της αλλά το αδυνατισμένο σώμα της άλλα μαρτυρούσε.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Γκαρθ είχε φωτογραφήσει την συμμετοχή του συζύγου της στο ''Twilight Saga'' ως βασική αιτία που οδήγησε στο χωρισμό και σε συνέντευξή της στο Τζέι Λένο είχε χαρακτηριστικά τονίσει:

''Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Είναι κάτι που είναι σκληρό αλλά ο άντρας μου κι εγώ μεγαλώσαμε μαζί και έχουμε μεγάλη αξία, ο ένας στη ζωή του άλλου''.