Μπίζνες Κλούνεϊ - Κρουζ για τα μάτια της Κίμπλερ

01.08.2012
Την πολυτελή βίλα του Τζορτζο Κλούνεϊ (George Clooney) στη λίμνη του Κόμο στην Ιταλία, σκέφτεται να αγοράσει ο Τομ Κρουζ (Tom Cruise).

Ο φρεσκοχωρισμένος ηθοποιός σκέφτεται να επενδύσει στην παραθαλάσσια κατοικία Villa Oleandra που εδώ και δέκα χρόνια φιλοξενεί τον Κλούνεϊ και πολλούς από τους διάσημους φίλους του, όπως είναι ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί.

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα ''Giornale dell’Umbri'', οι δύο πρωτοκλασάτοι ηθοποιοί του Χόλιγουντ προσπαθούν να τα βρουν στα χρήματα ενώ ο Τομ έχει ήδη πάρει προσφορές και για άλλες κατοικίες όπως το Κάστρο των Λεόντων στην Ντερούτα της Ιταλίας.

Πάντως, ο Κλούνεϊ δεν θα εγκαταλείψει την Ιταλία, αφού ψάχνει να αγοράσει άλλη πολυτελή βίλα στη Νότια πλευρά της χώρας, ιδανικά στο Σαλέρνο. Ο 51χρονος φαίνεται πως δέχτηκε πιέσεις για την πώληση της βίλας στο Κόμο από την αγαπημένη του Στέισι Κίμπλερ (Stacy Keibler).

Παρόλο που το ζευγάρι βρέθηκε στη λίμνη του Κόμο την περασμένη εβδομάδα, παρέα με φίλους και τις οικογένειές τους, η Στέισι επιθυμεί να αποδεσμεύσει τον Τζορτζ, από όσα τον συνδέουν με το παρελθόν και ειδικά με τη σχέση του με την ιταλίδα Ελιζαμπέτα Κανάλις!