Δράμα! Με δανεικά ρούχα κυκλοφορεί η Λονγκόρια

01.08.2012
Στα 37 χρόνια, η Εύα Λονγκόρια (Eva Longoria) ποζάρει λες και είναι 20 ετών.

Η μικροσκοπική σταρ που κοσμεί το εξώφυλλο του νέου τεύχους του περιοδικού "Lucky", ανοίγει την καρδιά της στο περιοδικό μόδας, όπου και εξομολογήθηκε πως πολλές φορές, ντύνεται με ρούχα δανεικά!

Η Εύα, είναι κολλητή φίλη με την Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) από την ντουλάπα της οποίας έχει το ελεύθερο να παίρνει όσα ρούχα θέλει!

''Δανείζομαι πράγματα από την ντουλάπα της Βικτόρια. Φοράμε το ίδιο νούμερο! Είναι τόσο αστεία και τρέφω μεγάλη εκτίμηση στο πρόσωπό της αλλά και στο στυλ της''!

Η Λονγκόρια, περιέγραψε μάλιστα την κυρία Μπέκαμ, ως κολλητή της φίλη που μοιράζονται τηλεφωνήματα διαρκείας και καφεδάκια ανάμεσα στο φορτωμένο πρόγραμμά τους!

Πάντως, η 37χρονη σταρ δεν φαίνεται να κουράζεται από τη δουλειά που κάνει. Η ίδια περιγράφει ως περίοδο διακοπών, το διάστημα που συμμετέχει στα γυρίσματα κάποιας ταινίας ή τηλεοπτικού σόου και τονίζει:

''Μια τηλεοπτική σειρά, είναι ουσιαστικά σαν να γυρίζεις μια ταινία την εβδομάδα. Οι κινηματογραφικές ταινίες από την άλλη, απαιτούν γυρίσματα τουλάχιστον τριών μηνών. Είναι τρελό. Είναι σαν διακοπές για μένα''!