Ο Πάτινσον κρύβεται στο ράντζο της Γούιδερσπουν

01.08.2012
Καταφύγιο στο ράντζο της Ρις Γουίδεσπουν (Reese Witherspoon) στην Καλιφόρνια φαίνεται πως βρήκε ο Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) σε μια προσπάθεια να αποφύγει τους παπαράτσι και τις κάμερες.

Ο 26χρονος ηθοποιός που βρίσκεται μέσα στο κυκεώνα του σκάνδαλο της απιστίας εις βάρος του, της μέχρι πρότινος αγαπημένης του Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart), αποφάσισε να φυγαδευτεί στην εξοχική κατοικία της Γουίδεσπουν με την οποία γνωρίστηκαν στην ταινία ''Wter for Elephants και από τότε ανέπτυξαν μια βαθιά φιλία.

Σύμφωνα με το περιοδικό ''US Weekly'', ο Ρόμπερτ αρνείται να κάνει κάποια δημόσια τοποθέτηση επί του θέματος, έχει όμως μετακομίσει οριστικά από την κατοικία που στέγαζε το δεσμό του με την κινηματογραφική Μπέλα στο Λος Άντζελες, ενώ έχει ακυρώσει και όλες τις προγραμματισμένες εμφανίσεις του, με σκοπό την προώθηση της ταινίας ''Cosmopolis''.

Πηγή του περιοδικού αναφέρει πως ο 26χρονος γόης είναι χάλια ψυχολογικά και έχει αρχίσει να αμφισβητεί τα πάντα. Ουσιαστικά δεν ξέρει τι να κάνει και πως να χειριστεί το θέμα ενώ πηγή της εφημερίδας ''Daily Mirror" υποστηρίζει πως ο Ρομπ θέλει να συναντήσει από κοντά και την σύζυγο του σκηνοθέτη Ρούπερτ Σάντερς.

Ο υποτιθέμενος εραστής της Στιούαρτ, είναι παντρεμένος εδώ και 10 χρόνια με το πρώην μοντέλο Λίμπερτι Ρος (Liberty Ross) με την οποία έχουν αποκτήσει δύο κόρες. Ο Πάτινσον πιστεύει πως από τη συνάντηση αυτή θα μάθει όλη την αλήθεια σχετικά με τη σχέση της Στιούαρτ με τον σκηνοθέτη της ταινίας ''Η Χιονάτη και ο κυνηγός''.

Πάντως, φήμες των προηγούμενων ημερών, ήθελαν τον Πάτινσον να διεκδικεί συνάντηση και με τον Σάντερς!