Ο Κούτσερ θέλει μωρά από την Κούνις

01.08.2012
Μπορεί ακόμα να μην έχουν επισημοποιήσει τη σχέση τους, όμως ήδη βρίσκονται σε ρομαντικό ταξιδάκι στο Μπαλί.

Ο λόγος για τον Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) και την ηθοποιό Μίλα Κούνις (Mila Kunis) που σύμφωνα με την εφημερίδα ''New York Post'' περνούν στιγμές χαλάρωσης σε πολυτελεία σουίτα στο θέρετρο της Ινδονησίας με δική τους προσωπική πισίνα!

Εν το μεταξύ, ο 34ρονος ηθοποιός προσπαθεί να διατηρεί χαμηλούς τόνους με τη νέα του αγαπημένη, σε μια προσπάθεια να μην ντροπιάσει την πρώην σύζυγο του Ντέμι Μουρ(Demi Moore).

Σύμφωνα με το βρετανικό περιοδικό Closer, η Ντέμι είναι ένα ράκος από τη στιγμή που κατάλαβε πως το φλερτ ανάμεσα στον πρώην σύζυγό της και την 28χρονη καλλονή είναι κάτι παραπάνω από σχέση της μιας βραδιάς.

"Ο Άστον δεν θέλει να πικράνει άλλο τη Ντέμι. Ξέρει καλά πως η σχέση του με τη Μίλα είναι πολύ σοβαρή και ήδη σκέφτεται το ενδεχόμενο να γίνει πατέρας και να κάνει παιδιά με την Κούνις. Ξέρει ότι έχει υπάρξει κακός αλλά έχει τη διάθεση να τα αλλάξει όλα για χάρη της Κούνις'' τόνισε άτομο από το περιβάλλον του ηθοποιού στο Closer!

Εν το μεταξύ, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η 49χρονη Ντέμι είναι εξοργισμένη κθρίως με την νεαρή ηλικία της Μίλα και τα σενάρια που ακούγονται για οικογένεια, γάμους και παιδιά από τον πρώην της.

Εννοείται πως με τέτοια αντίληψη, η Μουρ- που πρόσφατα ακούστηκε πως διατηρεί δεσμό με τον γόη ηθοποιό Μάρτιν Χέντερσον- δύσκολα θα δώσει το διαζύγιο και την ευχή της για τη νέα σχέση του Άστον!

Εκείνος από την πλευρά του ξέρει καλά πως η Ντέμι είναι εξοργισμένη μαζί του αλλά είναι τόσο ερωτευμένος με την νεαρή Κούνις που δεν διατίθεται να κρύβεται για πολύ καιρό ακόμα!

Κ.Π