Ο κερατάς... Πάτινσον τα βρόντηξε κι έφυγε!

27.07.2012
Το σκάνδαλο με την απιστία της Κρίστνε Στιούαρτ (Kristen Stewart) σε βάρος του μέχρι πρότινος αγαπημένου της Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) καλά κρατεί και οι εξελίξεις είναι ραγδαίες.

Σύμφωνα με πηγή του περιοδικού ''People'', ο 26χρονος ηθοποιός εγκατέλειψε το σπίτι στο οποίο συζούσε με την 22χρονη κινηματογραφική ''Μπέλα''.

Ο Ρόμπερτ και παρά τις προσπάθειες της Κρίστεν, πακετάρισε τα πράγματά του και εγκατέλειψε την κοινή κατοικία τους στο Λος Άντζελες.σε μια προσπάθεια να αποφασίσει τι θα κάνει με το δεσμό τους.

Ως γνωστόν, την εβδομάδα αυτή, έγινε γνωστός ο παράνομος δεσμός της Στιούαρτ με τον 41χρονο σκηνοθέτη Ρούπερντ Σάντερς (Rupert Sanders), γεγονός που παραδέχτηκε και η Κρίστεν με ανακοίνωσή της.

Από την μεριά του, ο Πάτινσον είναι θυμωμένος και βαθιά πληγωμένος από την προδοσία ενώ το περιοδικό ''Us Weekly'' αναφέρει πως ο Ρόμπερτ δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν μπορεί να συγχωρέσει την μέχρι πρότινος αγαπημένη του.

Η Στιούαρτ από τη μεριά της, κατηγορεί τον εαυτό της για όσα έγιναν και προσπαθεί να βρει ένα τρόπο επικοινωνίας και με την σύζυγο του εραστή της. Λέγεται μάλιστα, πως η 22χρονη ηθοποιός ετοιμάζει επιστολή συγνώμης προς την Λίμπερτι Ρος (Liberty Ross), σύζυγο του Σάντερς και τα παιδιά του.

Αρχικά, η Κρίστεν είχε σκεφτεί να περιλάβει τη σύζυγο του Σάντερς και τα παιδιά του, στην δημόσια απολογία της αλλά τελικά προτίμησε να κάνει μια πιο προσωπική απόπειρα συμφιλίωσης με την οικογένεια που πλήγωσε τόσο πολύ.


Αξίζει να σημειωθεί πως στην ταινία που έγινε αφορμή για την γνωριμία της Στιούαρτ με τον Ρούπερντ, την διάσημη ''Χιονάτη & ο κυνηγός'' μικρό ρόλο είχε στο φιλμ και η σύζυγος του σκηνοθέτη, Λίμπερτι!

K.Π