Χατζηγιάννης: θέλει να κάνει παιδί με την Ζέτα;

27.07.2012
Και ενώ ο καιρός γίνεται όλο και πιο καυτός ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ασχολείται πάλι με οτ θέμα που φαίνεται να του έχει γίνει έμμονη ιδέα τελευταία: θέλει διακαώς να κάνει οικογένεια, να γίνει πατέρας και δεν σταματάει να λέει πόσο ερωτευμένος είναι με την Ζέτα!

«Ωρίμασε ο χρόνος στην προσωπική μου ζωή, σε βαθμό που μπορώ να γίνω πατέρας», δήλωσε στην κάμερα του Star ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ενώ, μιλώντας για την Ζέτα Μακρυπούλια και το να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, ο Χατζηγιάννης δήλωσε… παραδοσιακός άντρας!

Λίγο πριν βγει στη σκηνή για την συναυλία του, ο δημοφιλής τραγουδιστής δεν δίστασε να ανοίξει την καρδιά του για ακόμα μία φορά και να παραδεχθεί πως είναι ερωτευμένος, που κολλήσαμε από τα μέλια!

«Θέλω να κάνω οικογένεια… Το πότε μπορεί να γίνει πραγματικότητα κανείς δεν το ξέρει. Αλλά, όταν συντρέχουν και πληρούνται οι κατάλληλες προϋποθέσεις, τότε κάποια στιγμή γίνεται», είπε ο Μιχάλης που δεν κρύβεται πλέον ενώ αποκάαλυψε ότι είναι παραδοσιακών αρχών, όπως έμαθε από το σπίτι του. Με παπά και με κουμπάρο θα το πάρει το κορίτσι ο Μιχάλης που τόσα χρόνια να βάλιε την κουλούρα δεν λέει! Άντε να δούμε τι θα δούμε από τους Χατζηπούλια!

Ε.Α.