Σε ποια διάσημη ανήκει η φουσκωμένη κοιλίτσα;

25.07.2012
Και ναι και φέτος το καλοκαίρι για μια ακόμη χρονιά έχουμε γεμίσει φουσκωμένες κοιλίτσες αφού τα διάσημα κορίτσια που αναμένουν να γίνουν μανούλες δεν είναι λίγες.

Και ποια είναι άραγε η διάσημη της φωτογραφίας με την φουσκωμένη κοιλίτσα; Μα φυσικά η έγκυος dt Κάτια Ζυγούλη που ενώ είναι ήδη στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της αυτό καθόλου δεν την εμπόδισε να κάνει τις βουτιές της στη Σκιάθο με την οικογένεια της και φυσικά τον αντρούλη της Σάκη όπως είδαμε στο περιοδικό Hello και το OK. Το φύλο του τρίοτυ δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί αλλά που θα πάει θαμάθουμε σύντομα.

Μπορεί να ήταν κάπως πιο προσεκτική στις μετακινήσεις της με την «Αστεροέσσα», το σκάφος της οικογένειας, και να μην καθόταν και πολύ στον ήλιο, όμως αυτό δεν ήταν ικανό να μην περάσει καλά με τα δυο της παιδιά και το Σάκη.

H οικογένεια Ρουβά ξυπνούσε, έπαιρνε πρωινό στη βίλα της πολύ καλή τους φίλης Τίνας Μαυρίκη που θα βαφτίσει και τον Junior και μετά επιβιβάζονταν στην Αστερόεσσα,το σκάφος της οικογένειας, και έκαναν εξορμήσεις σε απομονωμένες παραλίες. Αυτή είναι ζωή!

Ελένη Αναστασάκη