Ο Κάνιε ετοιμάζει το μονόπετρο της Καρντάσιαν

25.07.2012
Συλλογή από μονόπτερα φαίνεται πως θα κάνει η Κιμ Καρντάσιαν, αφού ο εκλεκτός της καρδιάς της και ράπερ Κάνιε Γουέστ (Kanye West) ετοιμάζει μονόπτερο, ειδικά παραγγελία για εκείνη.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Cover, ο τραγουδιστής χρησιμοποίησε κοσμήματα της μητέρας του για να δημιουργήσει με τη βοήθεια ενός τεχνίτη κοσμημάτων ένα ξεχωριστό μονόπτερο για την 31χρονη.

Ο Κάνιε είχε στενή σχέση με τη μητέρα του Ντόντα (Donda) και της είχε δωρίσει πολλά ακριβά κοσμήματα, προτού την χάσει το 2007. Με αυτά τα κοσμήματα, φαίνεται πως θέλει να δημιουργήσει ένα νέο δαχτυλίδι με σκοπό να κάνει πρόταση γάμου στην Καρντάσιαν.

Μεταξύ των κοσμημάτων που θυσιάστηκαν για το μονόπετρο της Κιμ είναι ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια και ένα ρουμπινένιο δαχτυλίδι όπως αποκάλυψε πηγή από το περιβάλλον του ράπερ στο RadarOnline.

Εν το μεταξύ, το διαζύγιο της Κιμ από τον μπασκετομπολίστα και για μόλις 72 ημέρες σύζυγό της Κρις Χάμφρεϊς προχωρά κανονικά και η πρόταση γάμου θα έρθει μόλις η διάσημη σταρ γίνει επισήμως και πάλι εργένισσα.

Κάνιε και Κιμ ψάχνουν ήδη το σπίτι που θα στεγάσει τον έρωτά τους, παρά τις αντιρρήσεις των φίλων του ράπερ που τον συμβουλεύουν να απομακρυνθεί από την Καρντάσιαν και να μην κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Κ.Π