SOS: Η μαμά του Μάικλ Τζάκσον αγνοείται

23.07.2012
Ακόμη ένα χτύπημα για την οικογένεια του βασιλιά της ποπ καθώς εδώ και μια εβδομάδα έχουν χαθεί τα ίχνη της μητέρας του.

Όπως επιβεβαίωσε σήμερα η αστυνομία του Λος Άντζελες η Κάθριν Τζάκσον (Katherine Jackson) αγνοείται επισήμως ύστερα από ανάλογη επίσημη δήλωση που έκανε ο ανιψιός της, Τρεντ Τζάκσον (Trent Jackson).

Τα εγγόνια της 82χρονης γυναίκας την ψάχνουν εδώ και μια εβδομάδα, οπότε ζητώντας τη βοήθεια και της υπόλοιπης οικογένειας στράφηκαν και στις αρχές.

Ενδιαφέρον προκαλεί ότι η όλη ιστορία προκύπτει εν μέσω θερμής οικογενειακής προστριβής σχετικά με τη διαθήκη του Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) την αυθεντικότητα της οποίας κάποια από τα αδέλφια του αμφισβητούν εντόνως.

Πριν από λίγες μέρες μάλιστα, η Πάρις Τζάκσον (Paris Jackson) δημοσιοποίησε την κόντρα με τους θείους της στο Twitter- με αναρτήσεις που λίγο αργότερα έσβησε, βέβαια.

Μεταξύ όλων όσα έγραψε η 14χρονη Πάρις ήταν και η διάψευση ότι η γιαγιά της είναι πολύ άρρωστη –όπως υποστήριζαν οι θείοι της αμφισβητώντας το κατά πόσο η Κάθριν ήταν ικανή να φροντίζει τα εγγόνια της.

Οι εξελίξεις, βέβαια, μάλλον προβληματίζουν καθώς τα ίχνη της έχουν χαθεί από τις 15 Ιουλίου όταν η Κάθριν έφυγε από το σπίτι της στην Καλιφόρνια για να πετάξει στο Νέο Μεξικό με τη μεγαλύτερη κόρη της, Ρέμπι (Rebbie).

Z. K.