Διαζύγιο-σοκ στην σόουμπιζ εξαιτίας της κρίσης;

23.07.2012
Και ενώ νομίζαμε ότι οι διακοπές μας θα κυλήσουν ήσυχα, ένα ακόμη διαζύγιο-φωτιά ήρθε να μας ταράξει.

Όπως φαίνεται ο Βλάσσης Χολέβας και η σύζυγος του και γνωστό top model, Άννα Βελοσόφσκι, χωρίζουν και εκείνη τα μαζεύει και την κάνει από την Ελλάδα.

Ο έρωτας του ζευγαριού, που παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2010, όπως φαίνεται τελείωσε. Σύμφωνα με τα όσα διαβάσαμε στην Espresso, η πανέμορφη σύζυγος του δεν άντεξε την κρίση στην Ελλάδα και αποφάσισε να μείνει στην Γερμανία,μαζί με τους γονείς της που θα την βοηθήσουν κιόλας.

Το μεγαλύτερο πλήγμα για τον σχεδιαστή είναι ότι η σύζυγος του πήρε μαζί την 2 ετών κορούλα τους, την Ιζαμπέλα – Σοφία που την αγαπάει πάρα πολύ: «Η κρίση τρόμαξε την Άννα και όλα αυτά που άκουγε και έβλεπε να συμβαίνουν καθημερινά στην Ελλάδα, και αποφάσισε να φύγει. Ανησυχούσε για το μέλλον της κόρης τους. Ο Βλάσσης εργάζεται πάρα πολλές ώρες και δεν βλέπονταν πολύ, λόγω των υποχρεώσεων του. Έτσι αποφάσισαν να πάει στην Γερμανία, όπου θα έχει την βοήθεια της οικογένειας της», λέει στενός φίλος της οικογένειας. Είδες τι κάνει η κρίση...Τώρα αν χωρίζουν ή χώρισαν τα παιδιά το μέλλον και η κρίση θα δείξει...

Ελένη Αναστασάκη