Σκάνδαλο με γνωστό μοντέλο: Φιγουράρει σε σάιτ συνοδών

11.07.2012
Ένα ροζ σκάνδαλο έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες με πρωταγωνίστρια ένα πολύ γνωστό μοντέλο. Το όνομα της Νταϊάνας Ιγροπούλου φιγουράρει σε περίοπτη θέση σε σάιτ με συνοδούς πολυτελείας.

Η εν λόγω ιστοσελίδα προβάλλει την «Μις Γιανγκ» του 2007 ως μοντέλο που ζει και εργάζεται στο Λονδίνο, ενώ παραθέτουν και πληροφορίες, όπως: ύψος, βάρος, χρώμα ματιών, καταγωγή κ.α. Μάλιστα, έχουν και μία σειρά φωτογραφιών από εξώφυλλα περιοδικών που είχε κάνει στο παρελθόν η Νταϊάνα.

Το 22χρονο μοντέλο, μόλις έμαθε ότι εν αγνοία της έχει εμπλακεί το όνομά της σε ροζ ιστοσελίδα, έπαθε σοκ. Το Star επικοινώνησε με την οικογένεια της, αλλά δεν ήθελαν να κάνουν κάποιο σχόλιο. Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα απευθύνεται σε ένα κλειστό club με μέλη μερικούς από τους πιο ισχυρούς άνδρες του πλανήτη, με έδρα τη νότια Ευρώπη και με κοπέλες από ολόκληρο τον κόσμο.

Η Ιγροπούλου δηλώνει αποφασισμένη να βρει την άκρη του νήματος και πώς την έμπλεξαν, ενώ τις επόμενες μέρες θα καταφύγει στην υπηρεσία δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος. Πάντως, άνθρωποι που γνωρίζουν το μοντέλο, επισημαίνουν ότι δεν έχει ανάγκη να συμμετέχει σε κάτι τέτοιο. Η Νταϊάνα τους τελευταίους μήνες ζει κι εργάζεται στο Λονδίνο, παράλληλα με τις σπουδές της.