Η Βικτόρια στο πλευρό της Κέιτι

11.07.2012
Μπορεί να μην είναι αυτό που λέμε "κολλητές" αλλά οι δύο γυναίκες υπήρξαν φίλες για ένα φεγγάρι, οπότε στις δύσκολες στιγμές δίνουν πάντα το "παρών".


Όπως μεταδίδει σήμερα το πρακτορείο "Cover Media" η Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) έστειλε "μήνυμα συμπαράστασης" στην Κέιτι Χολμς (Katie Holmes) η οποία ως γνωστόν βιώνει μια ιδιαίτερα λεπτή και δύσκολη στιγμή στη ζωή της χωρίζοντας από τον σύζυγό της, Τομ Κρουζ (Tom Cruise).

Τα διάσημα ζευγάρια γνωρίζονται από παλιά. Μάλιστα οι Μπέκαμ ήταν καλεσμένοι στον γάμο των Κρουζ το 2006.

Όμως, οι δύο γυναίκες ήρθαν πιο κοντά από τη στιγμή που η Βικτόρια και ο Ντέιβιντ μετακόμισαν στο Λος Άντζελες το 2007.

Οι τέσσερις τους έκαναν συχνά παρέα και παρόλο που αυτό έχει σταματήσει τα τελευταία χρόνια, το μεταξύ τους φιλικό ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο.

"Η Βικτόρια έστειλε ένα μήνυμα συμπαράστασης στην Κέιτι μέσω ενός κοινού φίλου καθώς δεν μπορεί η ίδια να την εντοπίσει", μεταφέρουν πηγές του περιοδικού "Heat" επιβεβαιώνοντας εμμέσως ότι η Χολμς οργάνωνε καιρό την έξοδό της, αλλάζοντας σταδιακά και όλα τα κινητά της τηλέφωνα –μεταξύ άλλων κινήσεων.

Η διάσημη σχεδιάστρια μόδας μήνυσε στην 33χρονη ηθοποιό ότι "αν τη χρειαστεί, ξέρει που θα τη βρει".

Αν μάλιστα αληθεύουν οι φήμες που θέλουν τη Βικτόρια να έχει απομακρυνθεί από την Κέιτι κυρίως γιατί η εξάρτηση του Τομ Κρουζ από τη Σαϊεντολογία τη… φρίκαρε, τότε δεν αποκλείεται η σχέση των δύο γυναικών να επανέλθει στα πιο στενά της.

Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, οι δύο πρώην σύζυγοι έφτασαν σε συμφωνία με βάση την οποία η Χολμς –χονδρικά- παίρνει ό,τι θέλει αρκεί να κρατήσει το στόμα της κλειστό. Και φυσικά θα το κάνει..

Ζ. Κ.