Φόντα: "Κάνω το καλύτερο σεξ της ζωής μου"

11.07.2012
Η διάσημη ηθοποιός που γενικά δεν έχει πρόβλημα να μοιράζεται την προσωπική ζωή της με τους θαυμαστές της προχώρησε σε νέες, ζουμερές αποκαλύψεις.


"Κάνω το καλύτερο σεξ της ζωής μου", παραδέχτηκε η Τζέιν Φόντα σε πρόσφατη συνέντευξή της, αποδίδοντας τα εύσημα στον τελευταίο σύντροφό της, Ρίτσαρντ Πέρι (Richard Perry).

Με τρεις γάμους και αμέτρητους δεσμούς στο ενεργητικό της, η 74χρονη σταρ δηλώνει ενθουσιασμένη καθώς στο πλευρό του 70χρονου μουσικού παραγωγού "βρήκε επιτέλους την οικειότητα που έψαχνε πάντα ενώ ταυτόχρονα νιώθει σίγουρη για τις επιθυμίες της".

Η Φόντα και ο Πέρι γνωρίστηκαν πρώτη φορά πριν από 40 χρόνια, όμως η ζωή δεν τους κράτησε μαζί τότε.

"Πριν από 2,5 χρόνια που αντικατέστησα στο γόνατό μου, βρήκα έναν νέο εραστή. Το όνομά του είναι Ρίτσαρντ Πέρι, είναι 70 χρονών και μουσικός παραγωγός στο επάγγελμα", αποκάλυψε με όλες τις λεπτομέρειες η δυναμική ηθοποιός συμπληρώνοντας ότι οι δυο τους συγκατοίκησαν αμέσως και δεν έχουν χωρίσει στιγμή από τότε.


"Το μόνο πράγμα που δεν γνώρισα ποτέ στη ζωή μου είναι η απόλυτη οικειότητα με έναν άντρα. Ήθελα να το ανακαλύψω αυτό πριν πεθάνω και ευτυχώς συνέβη με τον Ρίτσαρντ. Στο πλευρό του νιώθω απόλυτα ασφαλής. Συχνά όταν κάνουμε έρωτα τον βλέπω μέχρι και 30 χρόνια νεότερο", συνεχίζει η Τζέιν Φόντα τονίζοντας ότι δεν υπήρξε ποτέ πιο "καλυμμένη σεξουαλικά στη ζωή της" από όσο είναι σήμερα, στα 74 χρόνια της.

"Όταν ήμουν νεότερη είχα άπειρες αναστολές και στην ουσία δεν ήξερα τις ίδιες τις επιθυμίες μου", παραδέχτηκε στη συνέχεια η διάσημη ηθοποιός συμπληρώνοντας ότι συχνά άλλαζε τον εαυτό της για να ικανοποιήσει τους εκάστοτε άντρες στη ζωή της.

Μιλώντας στη βρετανική έκδοση του περιοδικού "Hello!", η Φόντα υπέδειξε και την πηγή του κακού, που δεν είναι άλλη από τον πατέρα της, Χένρι Φόντα.

"Υπήρξα ανέκαθεν γενναία και ικανή να αντιμετωπίσω ολόκληρες κυβερνήσεις, αλλά όχι τους άντρες. Ήμουν ένας χαμαιλέοντας, η γυναίκα που ο κάθε άντρας ήθελε να δει. Δεν θέλω να κάνω καμία φτηνή ανάλυση, αλλά όταν έχεις μεγαλώσει –όπως εγώ- δίπλα σε έναν πατέρα ανίκανο να δείξει το όποιο συναίσθημα, ο οποίος έλεγε και ξανάλεγε ότι κανείς δεν θα σε αγαπήσει αν δεν είσαι τέλεια, δεν μπορεί παρά να είσαι γεμάτη σημάδια", ολοκληρώνει η γνωστή και για την πολιτική και ακτιβιστική της δράση ηθοποιός, αποδεικνύοντας όμως ακόμη μια φορά ότι "ποτέ δεν είναι αργά".

Η Τζέιν Φόντα υπήρξε παντρεμένη με τον σκηνοθέτη Ροζέ Βαντίμ (Roger Vadim), τον ακτιβιστή Τομ Χάιντεν (Tom Hayden) και τον ιδρυτή του CNN, Τεντ Τέρνερ (Ted Turner).

Ζ. Κ.