Πώς ο Κρουζ φίμωσε τη Χόλμς

11.07.2012
Και ενώ οι εκπρόσωποί τους έχουν επιβεβαιώσει ότι οι δύο σταρ "τα έχουν βρει" για το καλό του παιδιού τους, νέα δημοσιεύματα προσφέρουν νέες… σκοτεινές αποκαλύψεις επί του θέματος.

Όπως μεταδίδει σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Cover Media", ο Τομ Κρουζ (Tom Cruise) "φίμωσε" την Κέιτι Χολμς (Katie Holmes) απαγορεύοντάς της να μιλήσει για τη μεταξύ τους συμφωνία –στον αιώνα τον άπαντα!

Η 33χρονη ηθοποιός κατέθεσε αιφνιδιαστικά αίτηση διαζυγίου πριν από λίγες μέρες αν και φαίνεται πως η ίδια σχεδίαζε τη "μεγάλη έξοδο" πολύ καιρό νωρίτερα.

Ο 50χρονος σταρ βρισκόταν στην Ισλανδία για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας όταν έφαγε την… κεραμίδα, δεν είπε κουβέντα δημοσίως, αλλά κάποια στιγμή πέταξε στην πατρίδα και μέσα σε χρόνο μηδέν τακτοποίησε την κατάσταση ανακοινώνοντας –πάντα μέσω εκπροσώπου- ότι οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες της βρετανικής εφημερίδας "The Mirror", το όλο… deal δεν κλείστηκε χωρίς όρους.

Έτσι, λέγεται ότι ο Κρουζ συμφώνησε μεν να λήξουν το θέμα με συνοπτικές διαδικασίες -δίνοντας στην ουσία στην Κέιτ ό,τι ζητά- αξίωσε δε από την πρώην σύζυγό του να μην ανοίξει ποτέ το στοματάκι της για τα ψιλά γράμματα του μεταξύ τους συμβιβασμού. Ούτε για τις λεπτομέρειες του συζυγικού τους βίου.

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές υπήρξαν πολύ σκληρές και αφορούσαν κυρίως στο τι θα επιτρέπεται να διδάξουν αμφότεροι στην έξι χρονών Σούρι (Suri).

Σημειώνεται δε ότι η αγωνία της Κέιτι εστιάζεται στον ρόλο που θα παίξει η Σαΐντολογία στη διαπαιδαγώγηση της μονάκριβής της.

Για τον λόγο αυτό η "συμφωνία" στην οποία κατέληξαν οι δύο πρώην σύζυγοι είναι απίστευτα λεπτομερής και αφορά στον κάθε τομέα της ζωής της Σούρι μέχρι εκείνη να γίνει 18 ετών.

"Το απόρρητο του περιεχομένου υπήρξε βασικό ζητούμενο από την πρώτη στιγμή του συμβιβασμού", μεταφέρουν οι πηγές τονίζοντας ότι αν η Κέιτ δεν είχε υπογράψει τη "συμφωνία σιωπής" που της ζητήθηκε θα έμπαινε σε έναν πολύ άσχημο δικαστικό αγώνα με αμφίβολο αποτέλεσμα. Τώρα, μαζί με την τζίφρα, πήρε και ό,τι ακριβώς ήθελε! Συμπεριλαμβανομένης και της κύριας κηδεμονίας της Σούρι.

Όσο για τις οικονομικές εκκρεμότητες του διαζυγίου; Αυτές δεν έχουν ακόμη τακτοποιηθεί καθώς υπάρχει μεν ένα προγαμιαίο συμβόλαιο σύμφωνα με το οποίο η Κέιτ δικαιούται $10 εκατομμύρια ($2 για κάθε χρόνο γάμου) αλλά ο Τομ Κρουζ αναμένεται να δώσει και άλλα για τη Σούρι.

Ζ. Κ.