Μικρές καυτές αποκαλύψεις στο σίριαλ των Κρουζ

10.07.2012
Ενώ η τελεία δεν έχει μπει στην υπόθεση του διαζυγίου του διάσημου ζευγαριού, ζουμερές λεπτομέρειες για τη υπόγεια δράση εκείνης τους τελευταίους μήνες βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας.


Εκεί που όλα έδειχναν ότι ο Τομ Κρουζ (Tom Cruise) και η Κέιτι Χολμς (Katie Holmes) ετοιμάζονταν να σφαχτούν –κυρίως για την κηδεμονία της Σούρι (Suri)- τελικά οι δυο τους τα βρήκαν εκδίδοντας μάλιστα μέχρι και κοινή ανακοίνωση.

Και ενώ αυτό το θέμα τακτοποιήθηκε, ο 50χρονος σταρ επέστρεψε στη δουλειά και συγκεκριμένα στα γυρίσματα της ταινίας "Oblivion", τα οποία και διέκοψε λόγω "έκτακτης επικαιρότητας".

Ο Κρουζ βρισκόταν στην Ισλανδία όταν έμαθε ότι η Χολμς κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.

Όσο για τα επαγγελματικά της Κέιτι; Την επόμενη εβδομάδα, η πρώην κυρία Κρουζ ξεκινά τα γυρίσματα της νέας της ταινίας, την οποία μάλιστα συνυπογράφει το σενάριο και την παραγωγή και αφορά στη Μόλι, μια νεαρή μαμά που μεγαλώνει μόνη την κόρη της. Σύμπτωση; Μπορεί…

Κατά τα άλλα, και ενώ όπως επιβεβαιώνουν οι δικηγόροι και των δύο πλευρών, όλο το ενδιαφέρον των πρώην συζύγων εστιάζεται στο καλό της μοναχοκόρης τους, φήμες επανέρχονται στο ζήτημα του "προμελετημένου εγκλήματος", από πλευράς Χολμς, αποκαλύπτοντας ότι πριν από δύο μήνες, η Κέιτι απέλυσε από την εταιρεία ρούχων που έχει την κόρη του Κρουζ.

Η υιοθετημένη κόρη του Τομ και της Νικόλ Κίντμαν, Μπέλα, εργαζόταν στην εταιρεία Holmes and Yang από όπου όμως απολύθηκε ως μέρος του σχεδίου της Κέιτι Χολμς να χτυπήσει τον πρώην σύζυγό της από όλες τις πλευρές. Ποιος ξέρει…

Ζ.Κ.