Άτρωτο στα κουτσομπολιά το τεκνό της Λόπεζ

09.07.2012
Πολύ σίγουρος για τον εαυτό του παρουσιάζεται ο Κάσπερ Σμαρτ (Casper Smart) μη δίνοντας καμία σημασία στις κακές γλώσσες.


Από τη στιγμή που εμφανίστηκε και δημοσίως ως το αγόρι της Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez), ο 25χρονος χορευτής το περίμενε ότι "θα άκουγε τα πάντα", αλλά τελικά αποδεικνύεται αρκετά "χοντρόπετσος", οπότε δεν τον αγγίζει τίποτα.

Η 42χρονη σούπερ σταρ ερωτεύτηκε τρελά τον Κάσπερ της και τον παρουσίασε επίσημα πολύ σύντομα μετά τον χωρισμό της από τον Μαρκ Άντονι (Marc Anthony).

Όσο το ζευγάρι συνεχίζει να εμφανίζεται μαζί και αγαπημένο τόσο περισσότερα ακούγονται… Και ενώ οι φήμες θέλουν τους "ψύλλους" να έχουν φτάσει στα αυτιά της JLo, τον Σμαρτ φαίνεται ότι δεν τον νοιάζει τίποτα.

"Για τον Κάσπερ, όλοι όσοι σπέρνουν αυτές τις φήμες είναι ζηλιάρηδες και εκδικητικοί που απλά θέλουν να πουλήσουν τις ιστορίες τους", μεταφέρουν πηγές του περιοδικού "ΟΚ!" υπογραμμίζοντας τη "λύσσα" του χορευτή να μην τους επιτρέψει να το κάνουν κακό. "Εκείνος ξέρει πόσο την αγαπά την Τζεν και δεν τον νοιάζει τίποτα άλλο", υποστηρίζουν συγκριμένα.

Ζ. Κ.