Η οικογενειακή τραγωδία του Λιβιεράτου

09.07.2012
Τις πιο δύσκολες και τραγικές στιγμές της ζωής του περνάει τις τελευταίες μέρες ο Λάμπης Λιβιεράτος.

Στις αρχές του μήνα, ο 50χρονος αδελφός του Λάμπη έδωσε με τον πιο τραγικό τρόπο τέλος στη ζωή του, βυθίζοντας την οικογένεια και τον αγαπημένο τραγουδιστή στον πόνο και τη θλίψη. Ειδικά, για τον Λάμπη, το τραγικό τέλος του αδελφού του ήταν το τελευταίο και ισχυρότερο χτύπημα, σε μία σειρά δύσκολων καταστάσεων που ζει τον τελευταίο ένα χρόνο κυρίως.

Το διαζύγιο του με την Εύη Αδάμ και τα οικονομικά προβλήματα του στοίχησαν πολύ. Τις τελευταίες ημέρες βρισκόταν στη Σουηδία, φιλοξενούμενος ενός φίλου του για να ηρεμήσει, να σκεφτεί και να οργανώσει την επιστροφή του. Εκεί, σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα», τον βρήκαν τα κακά νέα -για το «ατύχημα» του αδελφού του -έτσι του είπαν αρχικά στο τηλέφωνο-και πήρε την πρώτη πτήση για να επιστρέψει στην Αθήνα.

«Τον τελευταίο καιρό και πριν χαθεί ο αδελφός του δεν ήταν ο Λάμπης που ξέραμε. Ήταν ένας άλλος άνθρωπος, έμοιαζε χαμένος», λέει φίλος του, λίγο πριν βρεθεί με τον συντετριμμένο Λάμπη στην κηδεία του αδελφού του, στο νεκροταφείο του Αμαρουσίου.

«Ο Λάμπης δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι για τον αδελφό του. Ούτε θα μπορούσε να τον σταματήσει από την απόφαση του. Είχε ήδη κάνει τα πάντα. Ο αδελφός του το είχε αποφασίσει. Πρέπει να είναι σίγουρος ότι στάθηκε με τον καλύτερο τρόπο στην οικογένεια του» συνεχίζει η ίδια πηγή.

Πηγή: Πρώτο Θέμα