Σοκ: Ποιον παντρεύεται η πρώην του Αρναούτογλου;

09.07.2012
Με το στόμα ανοιχτό μάς άφησε η πρώην του Γρηγόρη Αρναούτογλου, η οποία ακούμε ότι πρόκειται να παντρευτεί τον πρώην της Δήμητρα Ματσούκα!!!

Η Νικόλ Κοτοβός μπορεί μετά τον χωρισμό της με τον παρουσιαστή να έλεγε ότι προτιμά την μοναξιά, όμως, κάνει την τεράστια έκπληξη κι ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Και παίρνει πόντο από τον Γρηγόρη, ο οποίος δεν πρόλαβαν να χωρίσουν και βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο της 30χρονης Κατερίνας!

Αμ το άλλο; Η Κοτοβός πρόκειται να παντρευτεί με τον Αχιλλέα Βιγκόπουλο, ο οποίος για χρόνια ήταν σύντροφος της Ματσούκα. Κι ενώ όλο... ανέβαιναν τα σκαλιά της εκκλησίας, όλο τα... κατέβαιναν, μέχρι που χώρισαν. Αλλά με τη Νικόλ είναι διαφορετικά και στην περίπτωση τους ίσχυσε το... «στη βράση κολλάει το σίδερο»!

Έτσι, όπως διαβάζουμε, αν και το νεόκοπο ζεύγος είναι μόλις ένα μήνα μαζί, πήρε την απόφαση να παντρευτούν. Μάλιστα, την περασμένη εβδομάδα έκαναν το πάρτι των αρραβώνων τους σε γνωστό bar – reataurant του Κολωνακίου!!! Ο γάμος τους θα γίνει στις 29 Σεπτεμβρίου, στο εξοχικό της Κοτοβός στο Σούνιο.

Υ.Γ. Ο Γρηγόρης φαίνεται ότι θα αποκαταστήσει και αυτή την πρώην, οπότε μπορεί να περηφανεύεται ότι τις έχει καλοπαντρέψει ΟΛΕΣ. Γουρλής, γουρλής....