Το φιλί που έκανε την Γκουίνεθ να τα χάσει!

05.07.2012
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός είναι μια ευτυχισμένη σύζυγος και μητέρα δύο παιδιών, που όμως προφυλάσσει την ιδιωτική της ζωή ως κόρη οφθαλμού. Τι συνέβη λοιπόν και αυτό άλλαξε;


Την έντονη μυστικοπάθεια της Γκουίνεθ Πάλτροου (Gwyneth Paltrow) φαίνεται ότι μοιράζεται όλα αυτά τα χρόνια και ο σύζυγός της, τραγουδιστής των Coldplay, Κρις Μάρτιν (Chris Martin) καθώς το ζεύγος δεν έχει κάνει ουδεμία κοινή εμφάνιση στα 10 χρόνια που είναι ζευγάρι. Για την ιστορία αναφέρουμε ότι ο γάμος τους έγινε το 2003, έναν χρόνο μετά τον θάνατο του πατέρα της Γκουίνεθ που της είχε στοιχίσει απεριόριστα.

Για τον λόγο αυτόν λοιπόν, η άκρως ασυνήθιστη δημόσια έκφραση αγάπης του Μάρτιν προς την 39χρονη αγαπημένη του ξάφνιασε τους πάντες. Ακόμη και την ίδια.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας των Coldplay στο Μαϊάμι την περασμένη εβδομάδα, ο Κρις Μάρτιν κατέβηκε από τη σκηνή και άρχισε να οδεύει προς το κοινό.

Προφανώς ήξερε που καθόταν η Γκουίνεθ και πήγε εκεί… καρφωτός με τη συνοδεία ενός σωματοφύλακα.

Μόλις έφτασε εκεί που ήθελε, ο 35χρονος τραγουδιστής άρπαξε τη γυναίκα του, την αγκάλιασε και της έσκασε ένα τρυφερό φιλί αφήνοντάς την –στην κυριολεξία- άναυδη και κατακόκκινη από… ντροπή. Σαφώς χαρούμενη όμως.

Ο λόγος της ξαφνικής αυτής εκδήλωσης αγάπης δεν έγινε γνωστός, ωστόσο υπήρξαν μερικοί που υποστήριξαν ότι ο Κρις αντέδρασε έτσι γιατί ήταν η πρώτη φορά που στην ουσία οι δύο σύζυγοι βρισκόταν ύστερα από πολύ καιρό λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων.

Εκείνος γυρίζει τη χώρα με την περιοδεία του και εκείνη γυρίζει τη νέα ταινία του "Iron Man".

Ζ. Κ.