Σε ποια αγκαλιά βρήκε παρηγοριά η Εύα Λονγκόρια;

04.07.2012
Δεν έχασε καιρό, φαίνεται, η εκρηκτική μικροκαμωμένη ηθοποιός και βρήκε τρόπο να γιατρέψει τον πόνο της από τον πρόσφατο χωρισμό της.

Η Εύα Λονγκόρια (Eva Longoria) χώρισε πρόσφατα τον Εδουάρδο Κρουζ (Eduardo Cruz) με τον οποίο ήταν ζευγάρι –αν και με αρκετά διαλείμματα- τον περασμένο χρόνο.

Όμως, σύμφωνα με το περιοδικό "In Touch", βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά του αθλητή Μαρκ Σάντσεζ (Mark Sanchez).

Συγκεκριμένα, πληροφορίες του περιοδικού θέλουν την 37χρονη σταρ σφόδρα ερωτευμένη με τον παίκτη των New York Jets αλλά και συγκρατημένη ταυτόχρονα.

"Έχουν ήδη κάνει τρία ραντεβού και δείχνουν να τεστάρουν ο ένας τον άλλο", μεταφέρουν πηγές, τονίζοντας ότι κανείς από τους δύο δεν βιάζεται.

Άλλες πληροφορίες θέλουν την Εύα να προσπαθεί με νύχια και με δόντια να περάσει απαρατήρητη από τους παπαράτσι που την καταδιώκουν και για τον λόγο αυτό λέγεται ότι πριν από λίγα βράδια, η λατίνα σταρ φόρεσε μια ξανθιά (!) περούκα και απόλαυσε το δείπνο της με το νέο αμόρε και μεγάλη παρέα.

Η συνέχεια θα φανεί… Για την ιστορία πάντως, να θυμίσουμε ότι η Λονγκόρια χώρισε από τον σύζυγό της Τόνι Πάρκερ (Tony Parker) το 2011 όταν έγινε γνωστό ότι εκείνος της "τα είχε φορέσει" κανονικότατα, ενώ ο Σάντσεζ λέγεται ότι τα είχε με το μοντέλο του "Sports Illustrated" Κέιτ Άπτον (Kate Upton).

Ζ. Κ.