Καινούργιου - Σαμαράς: Νέος έρωτας στην πόλη!

04.07.2012
Μπήκαμε αισίως στον Ιούλιο και τσουπ έσκασε ο πρώτος καλός καλοκαιρινός έρωτας. Έτσι, για να έχουμε να πορευόμαστε και να ασχολούμαστε με κάτι.

Η Κατερίνα Καινούργιου για λίγο καιρό ξαπόστασε από τον έρωτα και ξανά προς τη δόξα τράβηξε. Η νεαρή παρουσιάστρια είναι και πάλι in love και μάντεψε ποιος της έκλεψε την καρδιά... Ο Γιώργος Σαμαράς! Σύμφωνα με δημοσίευμα του ΟΚ, οι δυο τους είναι ζευγάρι εδώ και λίγο καιρό και μάλιστα πέρασαν και ένα άκρως ερωτικό τριήμερο στα Χανιά.

Καινούργιου και Σαμαράς συναντήθηκαν για πρώτη φορά τον Μάρτιο του 2011 σε ένα πάρτι στο Villa Mercedes, όπου είχαν πάει με διαφορετικές παρέες. Αλλά το ερωτικό κονέ, έγινε πριν λίγο καιρό, όταν μέσω κοινών γνωστών ήρθαν πιο κοντά. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής μετά το τέλος των υποχρεώσεων του με την εθνική επέστρεψε στα πάτρια εδάφη και πήγε με τους κολλητούς του, Μιχάλη Σηφάκη, Σωτήρη Νίνη και Παναγιώτη Κονέ στο Ηράκλειο, όπου είναι η γενέτειρά του.

Την Παρασκευή 29 Ιουνίου η Κατερίνα πήρε το αεροπλάνο και έτρεξε κοντά στο νέο της αγαπημένο στα Χανιά. Οι δυο τους έμειναν σε ενοικιαζόμενη βίλα, ενώ σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το Σάββατο οι δυο μαζί με φίλους βρέθηκαν με σκάφος στο νησί Θεοδωρού απέναντι από την παραλία του Πλατανιά.

Μάλιστα όπως λένε, οι δυο τους ήταν άκρως διαχυτικοί και φαίνονταν πάρα πολύ ερωτευμένοι. Εξάλλου, στο εν λόγω δημοσίευμα υπάρχουν και οι πρώτες φωτογραφίες τους....