Ο πόλεμος των Κρουζ και ο ρόλος του... κουμπάρου

04.07.2012
Λίγες μέρες μετά την επίσημη ανακοίνωσή του, είναι πια βέβαιο ότι ο χωρισμός του διάσημου ζευγαριού μόνο διακριτικός δεν θα είναι.

Μετά τον σάλο που ξέσπασε όταν έγινε γνωστό ότι η Κέιτι Χόλμς (Katie Holmes) κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Τομ Κρουζ (Tom Cruise), οι "κακές γλώσσες" βάζουν και ένα τρίτο άτομο στο… παιχνίδι: τον κουμπάρο!

Όπως μεταδίδει σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Cover Media", εκτός από τον φόβο της ότι ο βαθιά μυημένος σύζυγός της θα έβαζε την κόρη τους σε μοναστήρι-άντρο της σαϊεντολογίας, η 33χρονη ηθοποιός δεν έβλεπε με καθόλου καλό μάτι τη σχέση του Κρουζ με τον Ντέιβιντ Μίσκαβιτζ (David Miscavige).

Σύμφωνα με την εφημερίδα "The Sun", ο Ντέιβιντ ήταν κουμπάρος στον γάμο του ζευγαριού στην Ιταλία, ενώ η θέση του στην ιεραρχία της θρησκευτικής οργάνωσης της οποίας είναι βαθύτατα πιστός ο Κρουζ είναι πολύ υψηλή.

"Οι δύο άντρες είναι σχεδόν αυτοκόλλητοι, ενώ ο Κρουζ δεν παίρνει καμία απόφαση χωρίς να τη συζητήσει πρώτα με τον Μισκάβιτζ", μεταφέρουν πληροφορίες της εφημερίδας τονίζοντας ότι μόλις η Κέιτ αντιλήφθηκε ότι δεν μπορούσε να "αναμετρηθεί" με τη σημασία που έχει ο Ντέιβιντ στη ζωή του άντρα της, κατάλαβε ότι έπρεπε να φύγει.

Και το πράγμα δεν σταματά εδώ καθώς όπως υποστηρίζει ο Μάρτι Ραθμπουν (Μάρτι Ραθμπουν), πρώην στέλεχος της Σαϊεντολογίας, τους ίδιους προβληματισμούς σχετικά με τη σχέση του Κρουζ και του Μισκάβιτζ είχε και η πρώην σύζυγός του, Νικόλ Κίντμαν (Nicole Kidman), η οποία παρότι είχε εκφράσει την ανησυχία της ειδικά, αλλά και γενικά για την εξάρτηση του σταρ από την πίστη του, τελικά… άνοιξε την πόρτα και έφυγε.

Όσο για τον Τομ Κρουζ; Παρά τις φουρτούνες στα προσωπικά του, ο ηθοποιός που χθες γιόρτασε τα 50ά γενέθλιά του, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του περιοδικού Forbes με τους πιο ακριβοπληρωμένους σταρ του Χόλιγουντ.

Δείτε την πρώτη ενδεκάδα στη συγκεκριμένη λίστα
1. Τομ Κρουζ, $75 εκατομμύρια
2. Λεονάρντο ντι Κάπριο, $37 εκατομμύρια
3. Άνταμ Σάντλερ, $37 εκατομμύρια
4. Ντουέιν Τζόνσον, $36 εκατομμύρια
5. Μπεν Στίλερ, $33 εκατομμύρια
6. Σάσα Μπάρον Κοέν, $30 εκατομμύρια
7. Τζόνι Ντεπ, $30 εκατομμύρια
8. Γουιλ Σμιθ, $30 εκατομμύρια
9. Μαρκ Γουόλμπεργκ, $27 εκατομμύρια
10. Τέιλορ Λότνερ, $26.5 εκατομμύρια
11. Ρόμπερτ Πάτινσον, $26.5 εκατομμύρια



Ζ. Κ.