Πάτινσον & Στιούαρτ: έτοιμοι για τον... πελαργό!

03.07.2012
Όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερο βεβαιώνονται ότι θέλουν να κάνουν ένα παιδάκι οι διάσημοι ηθοποιοί που λέγεται ότι δεν αρκούνται στον ρόλο τους ως γονείς στον κινηματογράφο.

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) και η Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart) γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της πρώτης ταινίας του επιτυχημένου βαμπιρικού μπλοκμπάστερ "Λυκόφως" (Twilight) και από τότε –τέσσερα χρόνια μετά- παραμένουν αχώριστοι.

Στις τέσσερις ταινίες που μεσολάβησαν, οι χαρακτήρες τους ερωτεύτηκαν, παντρεύτηκαν και σε αυτή που περιμένουμε τον Νοέμβριο, γίνονται και γονείς.

Αυτή η κινηματογραφική εμπειρία ήταν και η αφορμή να προχωρήσει και η σχέση τους ένα βήμα παραπέρα αφού σύμφωνα με πληροφορίες εκ των έσω, τους έβαλε… ιδέες.

"Το δεύτερο μέρος της Χαραυγής τους έκανε να σκεφτούν μήπως τελικά είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα γρηγορότερα από όσο νομίζουν", μεταφέρουν πηγές του αμερικανικού "OK!", τονίζοντας ότι το ζευγάρι είχε συζητήσει επανειλημμένα για το ενδεχόμενο του παιδιού. "Απλά ήρθε νωρίτερα"!

Μάλιστα, φίλοι της Κρίστεν μεταφέρουν ότι η 22χρονη ηθοποιός θα ήθελε να μείνει έγκυος τώρα και να παντρευτεί τον αγαπημένο της μέχρι το τέλος του χρόνου.

"Η σχέση που είχε και ο Ρομπ και η Κρίστεν με την κινηματογραφική τους κόρη ήταν συγκλονιστική. Είναι γραφτό τους να γίνουν γονείς. Και μάλιστα τώρα", ολοκληρώνουν οι πηγές υπογραμμίζοντας πόσο ζεστά έχουν πάρει τον ρόλο τους αμφότεροι οι σταρ.
Ζ. Κ.