Το δελφίνι που έκανε τη Βικτόρια Μπέκαμ να χαμογελάσει

03.07.2012
Κι όμως! Έτσι για να κλείσουν τα κακά στόματα… η Πος (Posh) το σκάει το γελάκι της. Απλά χρειάζεται το κατάλληλο ερέθισμα.


Ένα από τα πράγματα για τα οποία είναι διάσημη η Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) είναι η στημένη πόζα της κάθε φορά που βλέπει φωτογραφικό φακό –δηλαδή πολύ πολύ συχνά.

Κοιτάζοντας συνοφρυωμένα τον φωτογράφο υπό γωνία τριών τετάρτων η 38χρονη σχεδιάστρια μόδας φροντίζει πάντα να σουφρώνει τα χείλη της δίνοντας την εντύπωση ότι είναι μονίμως θυμωμένη.
Κι όμως…

Υπάρχει κάτι που κάνει την κυρία Μπέκαμ να χαμογελάσει και το απέδειξε η ίδια ποστάροντας τα ανάλογα πειστήρια.

Σε φωτογραφία που ανέβασε η ίδια στο Twitter, η Βικτόρια Μπέκαμ φαίνεται να χαϊδεύει ένα δελφίνι και να δείχνει χωρίς καμία αμφιβολία τη χαρά της. (Κάντε κλικ στη φωτογραφία για να δείτε καλύτερα!)

Το "ευτυχές περιστατικό" καταγράφηκε στο ζωολογικό πάρκο της Καλιφόρνια όπου πέρασαν μια ολόκληρη μέρα την περασμένη εβδομάδα η Βικτόρια με τα τους γιους της, Μπρούκλιν, Ρόμεο και Κρουζ.

Ανάμεσα με τα πολλά και διάφορα που απόλαυσε η διάσημη οικογένεια εκείνη την ημέρα ήταν το κολύμπι με τα δελφίνια που τους ενθουσίασε όλους με το παραπάνω.

Για την ιστορία, ο μπαμπάς Ντέιβιντ (David) δεν ήταν παρών. Μάλλον δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τη στεναχώρια του που ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Αγγλίας τον απέκλεισε από την Ολυμπιακή αποστολή.

Ζ. Κ.