Κατάσκοποι της Σαϊεντολογίας κυνηγούν τη Χολμς

02.07.2012
Μετά το πρώτο σοκ του διαζυγίου των Κρουζ και Χολμς, βγαίνουν στην επιφάνεια πληροφορίες σχετικά με τον όχι και τόσο αναίμακτο χωρισμό των δύο ηθοποιών.

Φαίνεται πως η Κέιτ ανησυχεί πολύ για το μέλον της ίδιας και της μικρής Σούρι, αφού πολύ πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου άντρες από την εκκλησία της Σαϊεντολογίας είχαν εντολή να ακολουθούν κάθε κίνησή της.

Η ηθοποιός που ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα τον χωρισμό της από τον αστέρα του Χόλιγουντ μετά από 5 χρόνια γάμου, θέλει να αναλάβει την αποκλειστική κηδεμονία της 6χρονης κόρης της Σούρι.

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα ''Sun'', η 33χρονη Κέιτ παρακολουθείται διαρκώς από μυστηριώδεις άντρες και περίπου 3 ημέρες πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου, μια Μερσεντές SUV ήταν παρκαρισμένη έξω από την κατοικία του Κρουζ στο ''Greenwich Village''.

Όπως ανέφερε πηγή της εφημερίδας:

''Ένα ζευγάρι με μαύρα γυαλιά είχε λάβει θέση έξω από το σπίτι και με το που είδαν την Κέιτ να βγαίνει, προσπάθησαν να την ακολουθήσουν. Ήταν προφανές πως δεν ήταν φωτογράφοι ή δημοσιογράφοι. Το ίδιο συνέβη κι όταν η Κέιτ νοίκιασε το νέο διαμέρισμα. Άτομα που έμοιαζαν με κατασκόπους, η Κέιτ τους κατάλαβε και ζήτησε από τους ανθρώπους ασφαλείας που έχει να τους φωτογραφίσουν''.

Πάντως, από τη μεριά της η εκκλησία της Σαϊεντολογίας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζεται πως κανείς δεν παρακολουθεί την Χολμς. Η Κέιτ φαίνεται πάντως πως έχει επικοινωνήσει με δύο κορυφαίες νομικές φίρμες για να την εκπροσωπήσουν στην δικαστική μάχη με τον Κρουζ.

Φαίνεται μάλιστα πως η αμφιλεγόμενη Σαϊεντολογία και το ενδιαφέρον της Χόλμς για το καλό της κόρης της θα αποτελέσουν το στήριγμα της ηθοποιού για τη διεκδίκηση της αποκλειστικής κηδεμονίας της Σούρι.

Κάτι τέτοιο μπορεί να ισχύει αφού στην ηλικία των 6, η Σούρι θα πρέπει να ξεκινήσει να αναμειγνύεται όλο και περισσότερο στην εκκλησία της Σαϊεντολογίας. Η Κέιτ, είναι σαφές, πως δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο!

Εκτός από την κηδεμονία, θα πρέπει να μοιραστεί και η περιουσία του Κρουζ, που ξεπερνά τα 280 εκατομμύρια δολάρια σε ακίνητα και καταθέσεις. Η νομική ομάδα της Χολμς θα διεκδικήσει κάτι περισσότερο από τα 15 εκατομμύρια δολάρια που περιλαμβάνει το προγαμιαίο συμβόλαιο ανάμεσα στους δύο ηθοποιούς.

Είναι μάλιστα ευρέος γνωστό, πως βάσει του συμβολαίου, η Κέιτ επιβραβεύεται με περίπου 3 εκατομμύρια δολάρια για κάθε χρόνο γάμου με τον Κρουζ.

K.Π