Νέος έρωτας για την πρώην του Σπυρόπουλου

02.07.2012
Δεν έχουν περάσει πολύς καιρός από το ξαφνικό της χωρισμό με τον Κώστα Σπυρόπουλο και η Μαρίνα Ασλάνογλου δηλώνει και πάλι ευτυχισμένη!

Η γνωστή ηθοποιός μιλάει πρώτη φορά για την νέα της σχέση, ενώ αποκαλύπτει ότι περνάει στιγμές κατάθλιψης και μελαγχολίας. «Περνάω στιγμές κατάθλιψης και μελαγχολίας, αλλά αντιστέκομαιΕυτυχώς προσαρμόζομαι εύκολα», αναφέρει σε συνέντευξή της σε εβδομαδιαίο περιοδικό. Η κουβέντα δεν μπορούσε να μην πάει στο «κεφάλαιο» Κώστας Σπυρόπουλος και στο διαζύγιο τους, που προκάλεσε μεγάλη έκπληξη.

«Δεν ήθελα να μιλήσω για κάτι που βίωνα και με στενοχωρούσε εκείνη τη στιγμή. Ήθελα να περάσει χρόνος… Χωρίσαμε όμορφα και ωραία με τον Κώστα και αυτό συμβαίνει όταν ο ένας σέβεται τον άλλο. Μπορεί να μιλήσουμε στο τηλέφωνο για κάποιο θέμα, αλλά σαφώς και δεν είμαστε φίλοι, με την έννοια να ενημερώνει ο ένας τον άλλον για την προσωπική του ζωή», εξηγεί.

Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό στη ζωή της γλυκιάς Μαρίνας έχει μπει ένας καινούργιος άνδρας και η ηθοποιός δε διστάζει να παραδεχτεί ότι ζει την ευτυχία στο πλευρό του νέου της έρωτα. «Στην Θεσσαλονίκη γνώρισα τον άνθρωπο που υπάρχει στη ζωή μου και με κάνει ευτυχισμένη», ενώ τονίζει ότι δεν κρύβει τη νέα της σχέση. «Δεν θέλω να πιέζομαι για τίποτα. Κι έξω βγαίνω και κυκλοφορώ ελεύθερη. Δεν κάνω κάτι κακό για να κρύβομαι, αλλά δεν θέλω να διατυμπανίζω και το τι συμβαίνει στην ζωή μου. Δεν υπάρχει κανένας λόγος» δηλώνει χαρακτηριστικά.