Χώρισαν Γερμανού - Νινιός;

02.07.2012
Να και το πρώτο καλοκαιριάτικο «μυστήριο», που θα μας απασχολήσει τις επόμενες μέρες. Χώρισε η Ναταλία Γερμανού με τον Γιώργο Νινιό;

Ή παραμένουν ερωτευμένοι και τα μάλα ταιριαστοί; Ιδού η απορία. Μιλάμε για τρελό μπέρδεμα... Το πρωί του Σαββάτου, που λες, ο Νινιός για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις μήνες πήγε καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας και τούτη τη φορά η παρουσία του προκάλεσε μεγάλη έκπληξη.

Βλέπεις, ο ηθοποιός δεν μας έχει συνηθίσει σε τηλεοπτικές εμφανίσεις και το να πηγαίνει σε τόσο σύντομο διάστημα καλεσμένος σε μία πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή, είναι να σε προβληματίζει. Ή μάλλον, να επιβεβαιώνει τα δημοσιεύματα που θέλουν Νινιό και Γερμανού να είναι ζευγάρι τους τελευταίους μήνες. Εξάλλου και οι δύο μέχρι στιγμής δεν έχουν επιβεβαιώσει τα περί σχέσης. Μήπως, λοιπόν, η εμφάνιση του Νινιού στο «Μες στην καλή χαρά» ήταν απλά η επιβεβαίωση;

Η Ναταλία υποδέχτηκε τον καλεσμένο της με ένα βίντεο αφιέρωμα, ενώ η ίδια εξήγησε ότι τον θαύμαζε ως ηθοποιό, αλλά τους τελευταίους τρεις μήνες που τον γνώρισε καλύτερα τον θαυμάζει πρώτα ως άνθρωπο!!! Το πιάσαμε το υπονοούμενο. Ο, δε, Νινιός τούτη τη φορά ήτο πολύ άνετος στον καναπέ, είχε αγκαλιά του σκυλάκι της (άλλη μία απόδειξη... οικειότητας), ενώ τού πήγε δώρο ένα τεράστιο κόκαλο. Μάλιστα, σε ένα βίντεο αφιέρωσε και τραγούδησε το «πριγκηπέσα» στη Ναταλία. Αλλά κι εκείνη με τη σειρά της, μέχρι κράνος έβαλε και οδήγησε μηχανή για χάρη του... καλεσμένου της.

Κι εκεί που σαββατιάτικα μιλούσαμε για επιβεβαίωση ενός μεγάλου έρωτα, έρχεται την Κυριακή δημοσίευμα της Real life, που μιλάει για χωρισμό!!! Ω ναι. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η σχέση αν και ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις και με μεγάλες προσδοκίες, τελικά δεν κατάφερε να αντέξει περισσότερο από τρεις μήνες. Η διαφορετικότητά τους που αρχικά έμοιαζε να τους συναρπάζει, σύντομα έγινε ασυμβατότητα. Έτσι με πρωτοβουλία της Ναταλίας χώρισαν κοινή συναινέσει.