Χολίδης: Του χρόνου έρχεται ο γάμος;

02.07.2012
Κουμπάρος έγινε την Κυριακή ο Χρήστος Χολίδης, ο οποίος πάντρεψε τον καλό του φίλο και ποδοσφαιριστή Γιάννη Μανιάτη.

Κι εννοείται ότι από το πλευρό του αοιδού δεν έλειπε η αγαπημένη του Δούκισσα Νομικού, η οποία μπορεί να μη συμμετείχε ως κουμπάρα στο μυστήριο, όμως έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνιση της. Και ήταν το θέμα του γάμου, αφού όλοι είτε εύχονταν στο ζευγάρι «και στα δικά σας» είτε τους ρωτούσαν «πότε θα φάμε κουφέτα»....

Εκεί ήταν και η κάμερα του Star με τη ρεπόρτερ να ρωτάει όλο αγωνία τον αοιδό, πότε θα πάρει το κορίτσι του. Και μάντεψε... Ο Χολίδης απάντησε. «Εσείς πότε θα παντρευτείτε» τον ρώτησε για να εισπράξει την απάντηση (που όλοι ακούσαμε)... «Του χρόνου εγώ. Του χρόνου». Οπότε, ετοιμάσου για γάμους και χαρές. Η ρεπόρτερ μετέφερε στην Δούκισσα την απάντηση του καλού της, αλλά η μέλλουσα «νύφη» έσπευσε να τα μαζέψει, όχι ότι την χάλασε κιόλας. «Αυτά δεν τα προγραμματίζεις, θα δούμε» σχολίασε με τεράστιο χαμόγελο.

Ο γάμος του Γιάννη Μανιάτη και της αγαπημένης του Ιωάννας Γαλλή τελέστηκε στην Παναγία Φανερωμένη στη Βουλιαγμένη με κουμπάρους τον Χρήστο Χολίδη και τον Αλέξανδρο Νανδώρο.