Ρουβάς - Ψινάκης: Επεισόδιο στα βραβεία MAD;

27.06.2012
Από σαράντα κύματα έχουν περάσει οι σχέσεις τους Sakis Ρουβά με τον Ηλία Ψινάκη, ειδικά μετά το τέλος της πολύχρονης συνεργασίας τους.

Αν και τελευταία όλα έδειχναν ότι οι σχέσεις των δύο πάλαι ποτέ στενών συνεργατών και φίλων είχαν αποκατασταθεί, μία πρόσφατη συνάντησή τους έδειξε το ακριβώς αντίθετο. Ρουβάς και Ψινάκης συναντήθηκαν πριν λίγες μέρες στα μουσικά βραβεία του MAD και όπως λένε οι κακές οι γλώσσες το κλίμα μεταξύ τους ήτο... ψυχρό.

Όπως ακούστηκε και γράφτηκε, οι δύο άντρες δεν είπαν μεταξύ τους ούτε ένα «καλησπέρα», έτσι για τα μάτια και μάλλον ο Sakis ήταν αυτός που δεν ήθελε τα... πολλά, πολλά. Συγκεκριμένα, όπως λένε, ο Ρουβάς έφτασε πρώτος και κάθισε στα vip καθίσματα. Ο Ψινάκης κατέφτασε λίγο αργότερα, ενώ οι δικές του θέσεις ήταν λίγες καρέκλες παραπέρα.

Έλα, όμως, που ο Sakis μόλις είδε τον πρώην συνεργάτη του να έρχεται, την έκανε από τη θέση του για να αποφύγει τη συνάντηση. Μάλιστα, όπως λένε, το κλίμα αυτό συνεχίστηκε και στα παρασκήνια, αφού τόσο το «είδωλο» όσο και ο μάνατζερ κατάφεραν να μην συναντηθούν.

Βρε λες;