Η Αντζελίνα τότε & τώρα: Βρες τις διαφορές

26.06.2012
Μιλάμε για μία από τις πιο όμορφες γυναίκες όλων των εποχών που όμως, όπως φαίνεται, δεν άλλαξε και πολύ από τότε που ήταν μαθήτρια.


Σε μια σειρά από φωτογραφίες που ήρθαν για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας από τα σχολικά χρόνια της Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) είναι προφανές ότι από τότε ξεχώριζε ανάμεσα στους συμμαθητές της.

Η επαναστάτρια κόρη του Γιον Βόιτ (Jon Voight) άρχισε την καριέρα της ως μοντέλο κατά τη διάρκεια της εφηβείας της και παράλληλα με τις σπουδές της σε δραματική σχολή.

Τότε την έλεγαν Άντζι Βόιτ και στα 14 χρόνια της λέγεται ότι μετακόμισε στο σπίτι της μητέρας της, Μαρσελίν Μπερτράν (Marcheline Bertrand) στο Λος Άντζελες μαζί με τον –μεγαλύτερο- σύντροφό της και παράλληλα παράτησε τις θεατρικές σπουδές της στο θεατρικό ινστιτούτο Λι Στράσμπεργκ.

Όμως, ύστερα από λίγο καιρό "συνήλθε" και όχι μόνο επέστρεψε στις σπουδές της, αλλά αποφοίτησε και από το Λύκειο του Μπέβερλι Χιλς.

Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα η ομορφιά της Τζολί είναι εμφανής, ωστόσο τίποτα δεν προμηνύει τη συνέχεια, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ύστερα από μια έντονη φάση αντίδρασης και διάθεσης για διαρκή πρόκληση, άπειρα τατουάζ, δύο γάμους, ένα Όσκαρ, αμέτρητες φωτογραφήσεις και ρόλους, η Αντζελίνα του σήμερα είναι μια ευτυχισμένη μητέρα έξι παιδιών, στο πλευρό του Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) ο οποίος προέκυψε το απόλυτο έτερόν της ήμισυ, σκηνοθέτης και πρέσβειρα της Ουνέσκο για τους πρόσφυγες με έντονη φιλανθρωπική δράση.

Αυτό τον καιρό, η Αντζελίνα γυρίζει την ταινία "Maleficient", όπου ενσαρκώνει την κακιά μάγισσα του κλασικού παραμυθιού της "Ωραίας Κοιμωμένης".

Ζ. Κ.