Η Ντενίζ Ρίτσαρντς "ζαχαρώνει" τον Τσάρλι Σιν

25.06.2012
Οι παλιές αγάπες δύσκολα σβήνουν, λένε μερικοί και φυσικά ο αξίωμα ισχύει και στους σταρ του Χόλιγουντ.


Η Ντενίζ Ρίτσαρντς (Denise Richards) και ο Τσάρλι Σιν (Charlie Sheen) παντρεύτηκαν το 2006, έκαναν δύο παιδιά και χώρισαν ύστερα από τέσσερα χρόνια.

Από τότε βέβαια, και παρόλο που ο 41χρονος ηθοποιός ξαναπαντρεύτηκε, έκανε ακόμη δύο παιδιά, φυλακίστηκε, μπήκε και βγήκε χίλιες φορές σε κλινική αποτοξίνωσης και γενικά πέρασε "των παθών του τον τάραχο", η σχέση των δύο πρώην συζύγων υπήρξε κάτι παραπάνω από υποδειγματική.

Χθες, ο Τσάρλι Σιν και η Ντενίζ Ρίτσαρντς πήραν τη μία από τις δύο κορούλες τους και πήγαν στο γήπεδο να παρακολουθήσουν τους Γιάνκις της Νέας Υόρκης και η αλήθεια είναι ότι η 40χρονη ηθοποιός έριχνε στον πρώην σύζυγο κάτι… ύποπτες ματιές που εύκολα μπορούσαν να παρεξηγηθούν.

Η Ντενίζ "ζαχάρωνε" κανονικότατα τον Τσάρλι και εκείνος φυσικά δεν έδειχνε να ενοχλείται στο παραμικρό, αν και δεν ανταπέδιδε με τον ίδιο τρόπο τα βλέμματα.

Ωστόσο, το σίγουρο είναι ότι και εκείνος καλοβλέπει την πρώην του αφού σε πρόσφατη συνέντευξη είχε ομολογήσει ότι τη βρίσκει ακόμη "καυτή" και θα ήθελε ασφαλώς να κάνει σεξ μαζί της, παρότι ξεκαθάρισε ότι όταν κοιμούνται στο ίδιο σπίτι, έχουν διαφορετικά δωμάτια.

Ζ. Κ.