Τα κατάφερε η Κιμ: Έγινε κολλητή της Μπιγιονσέ!

25.06.2012
Δεν υπάρχει κάτι που βάζει στο μυαλό της η μελαχρινή ριάριλι σταρ και δεν το καταφέρνει. Έτσι και τώρα που στόχος της ήταν μια φιλία.


Από τότε που η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) έγινε ζευγάρι με τον Κάνιε Γουεστ (Kanye West) οι κακές γλώσσες είχαν λυσσάξει για τη λαχτάρα της να γίνει κολλητή με την Μπιγιονσέ (Beyonce) καθώς ο σύζυγός της, Τζέι Ζι (Jay Z) και ο δικός της αγαπημένος, είναι "αδέλφια".

Η "μεγάλη ώρα" φαίνεται ότι τελικά ήρθε και η 31χρονη Κιμ έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση παρεούλα με την 30χρονη τραγουδίστρια. Και μάλιστα με μεγάλη επισημότητα!

Οι δύο γυναίκες πήγαν μαζί σε στάδιο του Μπίρμπινχαμ για να παρακολουθήσουν τη συναυλία των αγοριών τους στο πλαίσιο της περιοδείας τους με τίτλο "Watch The Throne".

Τα κορίτσια κάθισαν στις VIP θέσεις του σταδίου, όμως σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ενώ η Μπιγιονσέ έδειχνε να απολαμβάνει πραγματικά τη συναυλία "μπαίνοντας μέσα στη μουσική", η Κιμ Καρντάσιαν κοίταζε αριστερά και δεξιά σαν να μην ήθελε να χάσει καμία κίνηση.

Όσο για τα ρούχα που επέλεξαν; Μέσα στο πνεύμα της εκδήλωσης, η Μπιγιονσέ φόρεσε ένα δερμάτινο παντελόνι και λευκό T-shirt με τα μαλλιά της λυμένα και χαλαρά στους ώμους ενώ η Κιμ δεν μπόρεσε να ξεφύγει τελείως από τον εαυτό της επιλέγοντας ένα στενό μαύρο φόρεμα και ψηλοτάκουνα. Η χαμηλή αλογοουρά με την οποία είχε δέσει τα μαλλιά της ήταν ομολογουμένως πολύ κομψή και ταιριαστή με το όλο λουκ.

Πληροφορίες θέλουν τα δύο ζευγαράκια να έφαγαν μαζί μετά τη συναυλία σε ένα δείπνο που είχε διοργανώσει με μεγάλη προσοχή ο Κάνιε με σκοπό να ενταχθεί και επίσημα στην παρέα η καλή του.
Γεγονός, πάντως, είναι ότι η εμφάνιση των δύο γυναικών μαζί μόνο την αποδοχή της Μπιγιονσέ μπορεί να σημαίνει.

Κατά τα άλλα, και ενώ η Κιμ χαίρεται τη νέα κολλητή της, έχουν αρχίσει τα "όργανα" από πλευράς του πρώην συζύγου.

Ο Κρις Χάμφρεϊς (Chris Humphreys) έχει βγει στην επίθεση καθώς υποστηρίζει ότι ο δεσμός της πρώην συζύγου της με τον νυν εραστή της είχε ξεκινήσει από πριν τον δικό τους γάμο. Τρελό σενάριο; Θα φανεί…

Ζ. Κ.