Εσβησε τα κινητα των πρώην του για να πείσει την Κέιτι Πέρι!

22.06.2012
Η 27χρονη βγαίνει με τον κιθαρίστα των Florence + the Machine και το περιοδικό Star ισχυρίζεται ότι το ζευγάρι ψάχνει σπίτι στο Λονδίνο για να στεγάσει τον έρωτά του.

Η Κέιτι Πέρι (Katy Perry) σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, μετακομίζει με τον νέο της σύντροφο Ρόμπερτ Ακροϊντ (Robert Ackroyd).

Η 27χρονη βγαίνει με τον κιθαρίστα των Florence + the Machine εδώ και τρεις μήνες, και το περιοδικό Star ισχυρίζεται ότι το ζευγάρι ψάχνει σπίτι στο Λονδίνο για να στεγάσει τον έρωτά του.

“Ο Ρομπερτ μένει με την Κέιτι στο Λος Αντζελες, αλλά τώρα χρειάζεται και ένα σπίτι στο Λονδίνο καθώς έτσι κι αλλιώς θα περιοδεύει στην Αγγλία όλο το καλοκαίρι με εμφανίσεις σε διάφορα φεστιβάλ” .

“Την ικέτεψε να μείνει μαζί του. Στην αρχή εκείνη δεν ήταν σίγουρη γιατί τον ακολουθεί η φήμη του 'γυναικά' και είναι και εκείνος φρεσκοχωρισμένος. Αλλά ο 29χρονος κιθαρίστας έσβησε όλα τα κινητά των πρώην του από το τηλέφωνό του για να αποδείξει στην Κέιτι πόσο τη θέλει. Της είπε ότι θέλει να είναι μαζί της διαρκώς και της υποσχέθηκε ότι θα περάσουν πανέμορφα. Της άρεσε τόσο πολύ η κίνηση αυτή που πείστηκε..." γράφει το περιοδικό, το οποίο συνεχίζει "Η Κέιτι λέει στους φίλους της όλη την ώρα πόσο ερωτευμένη είναι αλλά και ότι δεν έχει ξανανιώσει έτσι ποτέ. Δεν βλέπει την ώρα να μείνει μαζί του και να κάνει μία νέα αρχή, μετά από μια πραγματικά πολύ δύσκολη χρονιά"

Ε.Σ.