"Φίδι κολοβό" ο Κάσπερ της JLo

22.06.2012
Καλοθελητές υπάρχουν παντού και ανεξάρτητα από το πόσο διάσημος είναι κανείς, οι κακές γλώσσες δεν σταματούν να λένε. Αν όμως έχουν δίκιο;


Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) είναι τρελή και παλαβή για το καινούριο της αγόρι. Το δείχνει και η ίδια σε κάθε ευκαιρία που έχει. Αγαπάει η 42χρονη Λατίνα σταρ και δεν τη νοιάζει τίποτα.

Βέβαια, αυτό το "με τα μούτρα στο τεκνό" δεν ενθουσίασε τον πρώην σύζυγο, Μαρκ Άντονι (Mark Anthony) ο οποίος εξέφρασε έντονα τις αντιρρήσεις του μεν, έπεσαν στο απόλυτο κενό δε.

Τώρα, οι προειδοποιήσεις έρχονται από τον κύκλο του ίδιου του Κάσπερ Σμαρτ (Casper Smart), ο οποίος παρεμπιπτόντως βρίσκεται πάντα στο πλευρό της διάσημης αγαπημένης του με ύφος "χιλίων καρδιναλίων", έχει χριστεί καλλιτεχνικός διευθυντής της περιοδείας της και πληρώνεται $40.000 την εβδομάδα γι' αυτό.

Ο συγχορευτής και "καλύτερος φίλος" –κατά τον ίδιο- του Κάσπερ, Τζος Άγιερς (Josh Ayers) μίλησε στο περιοδικό "In Touch Weekly", υποστηρίζοντας ότι ο Σμαρτ "θα κάνει ο,τιδήποτε θέλει η Τζένιφερ αρκεί να δώσει ώθηση στην καριέρα του", προειδοποιώντας τη σταρ να μην τον εμπιστεύεται σε καμία περίπτωση.

Σύμφωνα με το περιοδικό, οι δύο χορευτές έχουν μια στενή σχέση, γι' αυτό και γνωρίζει καλά πώς και πόσο μπορεί να εκμεταλλευτεί τις γυναίκες.

Μάλιστα, Άγιερς μιλά για την πρώην κοπέλα –επί δύο χρόνια- του Σμαρτ, την Άισα Φράνσις (Aisha Francis), η οποία φαίνεται ότι ώθησε τον Κάσπερ να πάρει τον "ρόλο" στο βίντεο της Λόπεζ "Dance Again" όπου έγινε το… κακό.

Όπως ήταν φυσικό, δεν υπήρξε καμία αντίδραση από την πλευρά του Σμαρτ ή της Λόπεζ.

Ζ. Κ.