Κάιλι Μινόγκ: Μάλλον θα μείνω στο ράφι

22.06.2012
Μέγιστη ρεαλίστρια προσπαθεί να είναι η μικροσκοπική αυστραλή σταρ, όσο και αν αυτό την πονάει.

Μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή της Τσέλσι Χάντλερ (Chelsea Handler), η Κάιλι Μινόγκε (Kylie Minogue) παραδέχτηκε ότι δεν βλέπει τον εαυτό της να ντύνεται… νυφούλα!

Η 44χρονη σταρ παραδέχτηκε ότι δεν ήταν ποτέ από τα κορίτσια που ονειρευόταν τον παραμυθένιο γάμο και όλα τα σχετικά και τελικά βλέπει ότι σε αυτό το σενάριο εξελίσσεται η ζωή της.

Τρία χρόνια τώρα έχει δίπλα της το εντυπωσιακό μοντέλο από την Ισπανία, Αντρές Βελενκόσο (Andres Velencoso) αλλά ούτε εκείνος έχει δείξει καμία διάθεση για γάμο.

"Όχι, είμαστε μια χαρά όπως είμαστε τώρα. Δεν έχουμε κάνει καθόλου σχέδια", είχε απαντήσει σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου παλιότερα ο Αντρές, ο οποίος όμως δεν αφήνει την αγαπημένη του στιγμή από το πλευρό του. Εκείνοι ξέρουν…

Πάντως, η Κάιλι δεν ήταν ιδιαίτερα τυχερή στις σχέσεις της μέχρι τώρα. Τζέισον Ντόνοβαν (Jason Donovan), Μάικλ Χάτσενς (Michael Hutchence), Τζέιμς Γκούντινγκ (James Gooding), Ολιβιέ Μαρτίνεζ (Olivier Martinez)… Όλοι ήρθαν και πέρασαν αφήνοντας τα σημάδια τους στην πάντα γλυκιά Κάιλι.

Όσο για το θέμα "παιδιά"… και εκεί η Μινόγκ έχει εκφράσει την ίδια πεποίθηση. Ότι δηλαδή δεν το βλέπει να κάνει… Ο καιρός θα δείξει τι θα γίνει τελικά.

Ζ. Κ.