Τομ Κρουζ: Η Σούρι με... γειώνει

19.06.2012
Ο 49χρονος σούπερ σταρ έχει μεγάλη αδυναμία στην κορούλα του και δεν το κρύβει ποτέ. Εξηγεί μάλιστα και το γιατί.

Γυρίζοντας τον κόσμο για την προώθηση της τελευταίας του ταινίας "Rock of Ages", ο Τομ Κρουζ (Tom Cruise) βρίσκει ευκαιρία να μιλήσει για διάφορα θέματα στις συνεντεύξεις που δίνει εδώ και εκεί.

Έτσι, μιλώντας στο περιοδικό "Closer" η κουβέντα στράφηκε στη Σούρι (Suri) η οποία φαίνεται ότι παίζει σημαντικό ρόλο στο να βρίσκει ο διάσημος πατέρας της την ισορροπία που τόσο πολύ έχει ανάγκη.

"Είχαν πολλή πλάκα τα γυρίσματα και οι άνθρωποι της γκαρνταρόμπας έκαναν θαύματα. Όμως το ότι είχα κοντά μου την οικογένειά μου με βοήθησε πολύ γιατί με βοηθούσε να γυρίζω στην πραγματικότητα", εξηγεί ο Κρουζ τονίζοντας ότι μόνο και μόνο που άκουγε τη Σούρι να τριγυρίζει στα σετ μαζί με παιδάκιa άλλων ηθοποιών τραγουδώντας και χορεύοντας ξένοιαστα τον έκανε να ξεχνιέται.

"Είναι πολύ οικογενειακά τα πράγματα στα γυρίσματα. Ξυπνάμε όλοι μαζί, τρώμε πρωινό και πηγαίνουμε στο σετ παρεούλα", συνεχίζει ο σταρ συμπληρώνοντας ότι η Σούρι έχει φτάσει σε μια ηλικία που έχει καταλάβει πολύ καλά ότι η μαμά και ο μπαμπάς είναι ηθοποιοί.

"Βέβαια, πιστεύει ότι όλοι οι μπαμπάδες και οι μαμάδες κάνουν την ίδια δουλειά γι' αυτό και είναι κάτι το φυσιολογικό, αλλά θα το… βρούμε και αυτό", αστειεύτηκε ο Τομ Κρουζ ο οποίος σε ερώτηση του δημοσιογράφου "Πώς είναι να είσαι ο Τομ Κρουζ;" Εκείνος απάντησε: "Λοιπόν… έχει πλάκα. Για είμαι ειλικρινής, έχω τη δυνατότητα να το ζήσω το όνειρο".

Ζ. Κ.