Ματαιώθηκε ο γάμος των Μπραντζελίνα

28.05.2012
Τελικά, φαίνεται ότι δεν θα χρειαστεί να… ραφτούμε αυτό το καλοκαίρι γιατί το διάσημο ζεύγος δεν θα παντρευτεί.


Και εκεί που είχαμε αρχίσει να μετράμε ανάποδα για τον γάμο της χρονιάς –αν μη τι άλλο- τα νέα θέλουν τον Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) και την Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) να παγώνουν τα σχέδιά τους κυρίως λόγω του πιεσμένου προγράμματος της νύφης.

Το διάσημο ζευγάρι που τελικά αρραβωνιάστηκε πριν από λίγους μήνες ύστερα από οκτώ χρόνια σχέσης λέγεται ότι επρόκειτο να παντρευτεί στις 11 Αυγούστου στον πύργο που έχουν στη Γαλλική εξοχή.

Όμως, φαίνεται ότι δεν είχαν υπολογίσει σωστά τον επαγγελματικό φόρτο της 36χρονης σταρ, η οποία δεν ταξίδεψε ούτε στις Κάνες μαζί με τον αγαπημένο της –γεγονός που, παρεμπιπτόντως, σχολιάστηκε δεόντως.

Η Αντζελίνα βρίσκεται αυτό τον καιρό στο Ρίτσμοντ του Λονδίνου για τα γυρίσματα της ταινίας "Maleficent" του Ντίσνεϊ και φυσικά μαζί της βρίσκεται όλη η οικογένεια, κατά το συνήθειό τους.

Το γεγονός όμως ότι η Τζολί συμφώνησε σε δύο ακόμη ταινίες στο… καπάκι, δεν της αφήνει περιθώρια για να ετοιμάσει και γάμο. Οπότε, η επιλογή ήταν μονόδρομος.

Μάλιστα, καθώς οι Μπραντζελίνα έχουν αποφασίσει ότι μόνο ο ένας από τους δύο θα γυρίζει ταινίες τη φορά, έτσι ώστε τα έξι παιδιά τους να έχουν πάντα έναν από τους δύο γονείς μαζί τους, ο κλήρος πέφτει στον… γενναίο, δηλαδή τον μπαμπά Μπραντ, ο οποίος όχι μόνο δεν θα έχει δικαίωμα σε επόμενη ταινία για αρκετό καιρό, αλλά ούτε γαμπρός θα ντυθεί… Ας όψεται η καριέρα της αγαπημένης του.

Ζωή Κίττα