Σε σύμβουλο... γάμου Άνιστον και Θερού

28.05.2012
Όχι, όχι… δεν χάσατε επεισόδια. Δεν παντρεύτηκαν ακόμη οι δύο ηθοποιοί. Και όμως, ζήτησαν επαγγελματική βοήθεια για να λύσουν τα προβλήματά τους.


Όπως μεταδίδει σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Cover Media" η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) και ο Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) άρχισαν να επισκέπτονται σύμβουλο γάμου καθώς οι καυγάδες μεταξύ τους έγιναν τόσο έντονοι τον τελευταίο καιρό που είναι αμφίβολο αν η σχέση τους καταλήξει ποτέ σε… γάμο!

"Τώρα που μετακόμισαν μπορεί να σταματήσουν να τσακώνονται, γιατί τα προβλήματά τους στο μικρό σπίτι ήταν πιο έντονα", μεταφέρουν πηγές του περιοδικού "Closer" τονίζοντας ότι η Τζένιφερ είναι "άρρωστη με την τάξη" και ο Τζάστιν ένιωθε ότι δεν μπορούσε να αναπνεύσει.

Το ζευγάρι έχει νοικιάσει ένα διαμερισματάκι στο Μπέβερλι Χιλς για το οποίο, παρεμπιπτόντως, πληρώνει $40.000 (€31.000) ενοίκιο μέχρι να φτιαχτεί το σπίτι που αγόρασε η 42χρονη σταρ και η Τζεν έχει αφήσει να εννοηθεί ότι πρόκειται για την "πρόβα τζενεράλε" πριν την τελική δέσμευση.

Εξ ου και η επαγγελματική βοήθεια…

Τώρα, αν οι διαφορές που έχει το ζευγάρι είναι αποκλειστικά και μόνο θέμα… τετραγωνικών, τότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας γιατί το "φτωχικό" τους θα είναι κάτι λιγότερο από μια μικρή πολιτεία… Για να δούμε.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα